Opgeleverd werk

Het beste bewijs is sociaal bewijs: tevreden klanten.
Niet alleen hun bevindingen, maar ook een toelichting, casus voor casus.

Jack Visser

Visser ontwerpburo

Jack Visser is kunstenaar en architect. Of was het nou architect en een beetje kunstenaar? Moest hij die hele kunst wel noemen op zijn site? Of twee aparte websites? Dat was de vraag waarmee Jack binnenkwam. En die helder werd toen ik het voor hem kon schetsen. In mijn ogen was zijn kunstzinnige vermogen juist datgene wat hem als architect extra sterk maakt. En dus moest dat op één site. 

Els Driesprong

Kattenpension

Harmen

Wielrenschool

Lammert van der Kooi

VHM Makelaar 

Joanna Bos

Coaching voor Bikkels

Joanna Bos had geen zin om alles maar voorzichtig te laten groeien, zei ze. Ze wilde knallen met haar bedrijf en had al een team klaarstaan voor het vervolg. Of ik haar kon helpen? Dat kon. Tijdens een spardag gooiden we de hele boodschap om. Klik maar door.

Mantelzorgmakelaar

Carin Stolk

Paardengebitdierenarts

Sanne Journé

Zakelijk Schrijfadvies

Petra Broekhuisen

Astrid & Jaap Witte

Witteborg Sport

Witteborg Sport geeft sportles, maar is geen sportschool. Geen eigen pand, wel actief op diverse locaties. Een breed pakket aan diensten én een heel eigen visie op sport en beweging. Dat moest allemaal in één website, die – oja- ook nog een servicefunctie had naar de bestaande sporters, met roosters en dergelijke. Ga er maar aan staan. Dit is het geworden:

Bedrijfskundig Advies

Linda Mennen

Joke Scholtalbers

Voedselborder

Bevallingscounsellor

Anke Velstra

Elvis Mešić

Interim Chefkok

Met zoveel passie heb je geen kleur nodig op je website. Dat blijkt wel bij Chef Elvis. Deze chef-kok is tijdelijk in te huren en reorganiseert keukens of springt in bij uitval van de eigen chefkok. Eigenlijk had hij al werk genoeg, maar hij gunde zich een mooie website die recht zou doen aan zijn bevlogenheid. Ik voel me vereerd dat ik voor zijn teksten heb mogen tekenen !

Mode Atelier

Inge & Lean

HSML Vastgoed

Maxima Centrum Burgum

Linda van Veen

Het HB-Lab

Robertha Langenberg

Topper met groene vingers

Warm, groen, veelzijdig. Dat is Robertha zéker. En toen ze voor zichzelf begon, wist ze één ding heel zeker: die dingen wilde ze ook allemaal op haar website. In de spardag stopten we dus veel tijd in de structuur. En dankzij het overkoepelende thema ‘zorgen voor groei’ kon ik het vervolgens compact uitwerken. Topvrouw met topsite, die Robertha. 

Jantina Hakvoort

Stempodium

Ton van Ewijk

Energy IO

Marianne van Ewijk

Powerwalken

Rieneke Hospers

Coaching Emmeloord

Rieneke Hospers had een website met zachte kleurtjes en een heel vriendelijke uitstraling. Maar haar praktijk werd steeds voller met coachees uit het bedrijfsleven en dus mocht het wel iets zakelijker.  Tijdens de spardag bepaalden we samen welke toon bij Rieneke past, welke foto’s we nodig hadden en welke pagina’s. Het resultaat werkte ik volledig voor haar uit. 

Laura Houbolt

Loopbaan psycholoog

Mischa Poortman

Agile en teamcoach

Miranda de Groot

Businessmanager

Nicole Steinbusch

Groei in het onderwijs

Jaren geleden had ze al besloten dat ze zich volledig wilde richten op het onderwijs. Zorgen dat de mensen dáár overeind blijven, een goed team vormen, werkgeluk ervaren: dat is de missie van Nicole Steinbusch. Door die specifieke profilering kon ze groeien. Waardoor ik nóg aanbodpagina maakte die meteen de basis vormt voor haar offertes. Twee vliegen in één klap!

Harriëtte Keuning

HR-Koers

Feng Shui & Opruimcoach

Focus op Orde

Marcel Jonker

Virtutec

Trieneke Smink

Naar eigen kracht

Trieneke Smink had al een website. Alleen klopte de diensten niet meer, de werkwijze niet, de doelgroep moest anders en ze wilde ook  echt zelf een andere profilering, maar hoe dan? Dat was het begin van onze spardag. Een intensieve sessie met veel ‘ja-maar’ van beiden kanten. Aan het eind van de dag zagen we het beiden zitten. En toen Trieneke de tekst voor het eerst las, was ze tot in haar hart geraakt. Lees de casus inclusief haar ingesproken voicemail!

 

Gezinshuis

Athenahoeve

Voedingssupplementen

Health of Nature

Risicobeheer in tapijtindustrie

Lente Verzekeringen

Sylvia Heistek

Workshops & coaching in werkgeluk

Je aanbod kan nog zo goed zijn, als je het te ingewikkeld maakt voor de lezer krijg je nooit klanten. Daar worstelde Sylvia Heistek mee, als coach. Ze heeft een geweldige methode, maar elke keer als ze zelf ging schrijven, stelde ze alleen die methode centraal. In een spardag gingen we er samen voor zitten en focussen we op de lezer, plus de toegevoegde waarde van Sylvia zelf.

Vorm360

René Borghouts

Mireille Wichers

Voedgoed

Renie Bahlmann

Moedig Mens

Martine Keukenkamp

Tulalife

Makelaar Jelco

Droomhuis Spanje

Installatiebedrijf

DonkerVeenstra

Samen iets moois maken?