Laat maar eens zien?

Het beste bewijs is sociaal bewijs: onze tevreden klanten.
Dat zijn er inmiddels heel wat.
Maar zonder de achtergrond is nog steeds onduidelijk wat onze toegevoegde waarde nu was.
Daarom lichten we hier een tipje van de sluier op.

Sylvia Heistek

De succeswinkel

Sylvia Heistek kwam bij mij terecht omdat ze wilde adverteren op Facebook, maar Laura van Esveld haar e-book nogal desastreus afwees. Dat het stúkken beter kon, bleek ook toen ik er met Sylvia goed voor ging zitten. We dunden haar aanbod uit. Maakten specifieke aanbiedingen voor twee groepen klanten. En op advies van mij liet Sylvia nieuwe foto’s maken bij Wijnand Geuze. Direct na het online gaan, gebeurde precies wat we wilden: een nieuwe lead belde op om een afspraak te maken. Direct om tafel! En het aller, allerbelangrijkste: Sylvia hanteert een heel innovatieve methodiek, maar verstopte zich daar ook achter. Dat is nu wel anders; ze laat zien waar ze zelf voor staat en hoeveel ze bereikt met haar klanten. Nu is ze klaar om haar eigen bereik eindelijk die sprong te laten maken die ze zo graag wil!

Jelco & Nynke

Droomhuis Spanje

Harmen

Wielrenschool

Miranda de Groot

Business Manager

Joanna Bos

Coaching voor Bikkels

Joanna Bos had geen zin om alles maar voorzichtig te laten groeien, zei ze. Ze wilde knallen met haar bedrijf. Ze had een VA voor de techniek, Marijke Koetsier voor de fotografie en nu wilde ze de teksten verbeteren. Of ik haar kon helpen? Dat kon. Tijdens een spardag gooiden we de hele boodschap om. Van het cliché van coaching op alles voor vrouwen in topposities, brachten we het terug naar coaching voor bikkels. Man én vrouwen. Omdat het dáár niet om ging, maar haar klanten juist de insteek herkennen. Die insteek hebben we dus veel krachtiger gemaakt. Inclusief de nadruk op de privacy en afgeschermde locatie, het turbo-karakter van alle sessies, en het directe woordgebruik van deze onderneemster met zwarte band in het ondernemerschap. De website zal nooit helemaal klaar zijn, denkt Joanna, maar hij is al wel een héél eind op weg.

Nicole Steinbusch

Groei in het onderwijs

Jaren geleden had ze al besloten dat ze zich volledig wilde richten op het onderwijs. Zorgen dat de mensen dáár overeind blijven, een goed team vormen, werkgeluk ervaren: dat is de missie van Nicole Steinbusch. Door die specifieke profilering kon ze groeien. Ze werd niet alleen gevraagd voor 1:1 coaching, maar ook steeds vaker voor grotere trajecten voor de hele school. En dus maakt ik voor Nicole gewoon nóg een aanbodpagina, die meteen de basis vormt voor haar offertes. De overdracht deden we telefonisch omdat Nicole in Limburg woont. 

Gezinshuis

Athenahoeve

Voedingssupplementen

Health of Nature

Risicobeheer in tapijtindustrie

Lente Verzekeringen

VHM Makelaar Friesland

Lammert van der Kooi

Els van Silvestris

Kattenpension

Installatiebedrijf

DonkerVeenstra

Samen iets moois maken? 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?