Laat maar eens zien?

Het beste bewijs is sociaal bewijs: tevreden klanten.
Niet alleen hun bevindingen, maar ook een toelichting, casus voor casus. 

Sylvia Heistek

De succeswinkel

Sylvia Heistek kwam bij mij terecht omdat ze wilde adverteren op Facebook, maar Laura van Esveld haar e-book nogal desastreus afwees en Sylvia doorstuurde naar mij. Dat het stúkken beter kon, bleek ook toen ik er met Sylvia goed voor ging zitten. Lees meer.

Jelco & Nynke

Droomhuis Spanje

Harmen

Wielrenschool

Martine Keukenkamp

Tulalife

Joanna Bos

Coaching voor Bikkels

Joanna Bos had geen zin om alles maar voorzichtig te laten groeien, zei ze. Ze wilde knallen met haar bedrijf. Ze had een VA voor de techniek, Marijke Koetsier voor de fotografie en nu wilde ze de teksten verbeteren. Of ik haar kon helpen? Dat kon. Tijdens een spardag gooiden we de hele boodschap om. Klik maar door.

Bedrijfskundig Advies

Linda Mennen

Joke Scholtalbers

Voedselborder

Bevallingscounsellor

Anke Velstra

Nicole Steinbusch

Groei in het onderwijs

Jaren geleden had ze al besloten dat ze zich volledig wilde richten op het onderwijs. Zorgen dat de mensen dáár overeind blijven, een goed team vormen, werkgeluk ervaren: dat is de missie van Nicole Steinbusch. Door die specifieke profilering kon ze groeien. Ze werd niet alleen gevraagd voor 1:1 coaching, maar ook steeds vaker voor grotere trajecten voor de hele school. En dus maakt ik voor Nicole gewoon nóg een aanbodpagina, die meteen de basis vormt voor haar offertes. De overdracht deden we telefonisch omdat Nicole in Limburg woont.

Ontwerpbureau

Jack Visser

Feng Shui & Opruimcoach

Focus op Orde

Marcel Jonker

Virtutec

Harriëtte Keuning-Knol

Topsporter in coaching

Harriëtte Keuning had heel slim afgewacht op het juiste moment om met mij een spardag te doen. Ze wilde een nieuwe site laten maken, ze had deels een nieuw aanbod, had al overleg met een fotograaf over een nieuwe shoot én haar site was na drie jaar hard toe aan een update. In een spardag met uitwerkdag bedachten we samen de teksten. De dag erna werkte ik het voor ze uit. Lees meer.

Gezinshuis

Athenahoeve

Voedingssupplementen

Health of Nature

Risicobeheer in tapijtindustrie

Lente Verzekeringen

Vorm360

René Borghouts

Mireille Wichers

Voedgoed

Renie Bahlmann

Moedig Mens

VHM Makelaar Friesland

Lammert van der Kooi

Els van Silvestris

Kattenpension

Installatiebedrijf

DonkerVeenstra

Samen iets moois maken?