Mijn diensten

Veel is mogelijk. En veel is al gedaan. Daarom heb ik standaardpakketten met vaste prijzen. En wil je meer of minder? Dan overleggen we gewoon even. 

Wat had jij in gedachten? 

Keynote of training

Steeds vaker word ik gevraagd als expert om een website Masterclass te verzorgen, of een keynote binnen een andere marketingtraining. Mijn powerpoints tijdens Zoom-presentaties worden gewaardeerd om hun leuke plaatjes. En als je mijn videoscherm niet wegklikt, zie je dat ik mijn taalgebruik extra pit geef door veelvuldig met mijn armen te zwaaien, ook al zit ik achter de monitor. Wil je mij live voor jouw groep ondernemers? Ik plan graag wat in, altijd afgestemd op het niveau van jouw cursisten.

Lees hier meer over mij

Of mijn eigen Websitedag! 

Twee keer per jaar geef ik een website-training met open inschrijving gewoon in eigen huis, in Burgum. De hele dag vol gas door alles wat je moet weten om je inhoud meer waarde te geven. Inclusief lunch. Ruime zaal. Groene omgeving. En makkelijk te bereiken met parkeren gratis voor de deur. Wees voorbereid op pittige feedback op je huidige site. En ga naar huis met een blocnote vol aantekeningen hoe het 1000x krachtiger kan. Ideaal voor doe-het-zelf-schrijvers maar zeker ook voor jou als je alles gaat uitbesteden.

Klik door naar Waanzinnige Websitedag

Bij alles wat ik doe:

k

100% betrokken

Ik hoor het steeds terug: mijn betrokkenheid wordt gewaardeerd. Ik kruip echt in jouw vel en in jouw branche. Je zult versteld staan van mijn voorkennis.

Zonder koffie vooraf

We bellen uitgebreid. Maar koffiedrinken en dan offerte maken? Nee, als ik je zie, wil ik ook meteen al  mijn ideeën met je delen. Dus eerst dat akkoord, dan koffie. 

50% aanbetalen

Boter bij de vis is bij mij: betalen voor aanvang. Bij grote projecten 50%. De rest direct bij oplevering en dat is snel daarna! Uiteraard krijg je een overeenkomst op papier. 

Voor alle andere verzoeken: