OPGELEVERDE WEBSITE:

Opruimcoach maar vooral Feng Shui Adviseur

Christa de Bos is van de orde en het opgeruimde huis. Maar ze is ook enorm veelzijdig en haar aanbod was de afgelopen jaren zo gegroeid dat haar website verre van overzichtelijk was. Daarom kwam ze bij mij. Voor de structuur. Leukere teksten. En vooral het gepuzzel met het aanbod en hoe je dat dan promoot, want Christa wil beslist niet elke dag op social media moeten promoten. 

Met Christa kozen we een spardag, met complete uitwerking. In de structuur hebben we het brede aanbod gehouden. Alleen, we hebben er met 1 tussenstap voor gezorgd dat die structuur wel helder is voor de klant. Zo klik je er snel doorheen. En kan de lezer toch nog gemakkelijk kiezen.

Voor één van de diensten, de feng shui, is altijd wat extra opwarmtijd nodig. Mensen vinden het een nice-to-have terwijl het zoveel voor ze kan betekenen! Daarom besloot Christa toch een bijzonder waardevol e-book weg te geven, een gepersonaliseerde versie. Die is arbeidsintensief voor haar en dus moet het ook extra aantrekkelijk zijn. We hebben Lieke Teluij gevraagd om het mooi vorm te geven en overal gewerkt met eigen foto’s van Christa, dus geen stockfoto’s meer.

Voor alle andere verzoeken: