OPGELEVERDE WEBSITE:

Droomtuinen om van te smullen in het voetlicht

Joke is een duizendpoot die enorm kan doorpakken. Ze kende mij al, want ik had haar geholpen met een eerder bedrijf in de afrondingsfase, en ze is getrouwd Harmen van de wielrenschool, ook een klant van mij. Toen ze haar bedrijf Voedselborder opstartte, wist ze dus precies waar ze op moest letten maar boekte ze toch een spardag voor de hele structuur.

Zo zie je dat kleine woorden van groot belang kunnen zijn. Want hoe ga je je profileren? Een leuke naam is leuk… maar je wilt ook gevonden worden op populaire zoekwoorden. Zodoende zijn we gaan spelen met de termen siertuin – smullen – voortuin – droomtuin- mooie tuin. Zodat de leuke woorden er in staan, maar je ook gewoon de mensen op je site krijgt die zich eigenlijk alleen nog maar oriënteren op een nieuw tuinontwerp… en dan ontdekken dat ze er ook een voedselborder van kunnen maken!

Ondertussen is zij het materiaal gaan maken wat nodig was voor de periode als die site eenmaal live zou zijn, en is ze in haar zakelijk netwerk alvast gaan rondvertellen wat ze wilde gaan doen… in de bewoordingen die precies aansluiten bij die groep afnemers. Start before you’re ready werkte voor Joke perfect, zeker omdat ze nu eerst de inhoudelijke keuzes had gemaakt en daardoor voldoende zekerheid had voor de technische briefing.

Voor alle andere verzoeken: