Chefkok voor
topkeukens

Chef Elvis google op een tekstschrijver en kwam toevallig uit bij mij omdat hij graag dichtbij huis wilde samenwerken. Toen we belden, bleek dat hij heel goed wist wat hij wilde, maar dat hij nog niet eerder echt tijd had gehad om na te denken hoe dat in één verhaal zou moeten passen. Dus gingen we sparren en zouden we ter plekke wel bepalen hoe de structuur en strategie eruit gaan zien.

Dit zwart-witte meesterstuk is het resultaat. Natuurlijk is de witte letter op een donkere achtergrond niet ‘volgens het boekje’. Maar koken de echte topkoks wel volgens het boekje? Nee toch?!  Elvis is een vrije vogel, een vakman met een enorme passie die het liefst allerlei projecten naast en achter elkaar doet.

Dát spreekt uit deze site. Dat wisten zijn vaste zakenpartners al veel langer. Maar met deze zakelijke profilering wordt het wel véél gemakkelijk om hem te vinden, überhaupt. Het is veel duidelijker waarvoor je hem nu wel en niet moet bellen. En zeg nou zelf: als je moet kiezen tussen een aantal ZZP-koks in je netwerk, dan knalt Elvis er toch wel uit met deze strakke website. Ja toch? 
Voor alle andere verzoeken: