Over mij

Marketeer die toevallig goed kan schrijven. Of copywriter gespecialiseerd in websites? 

Mijn naam is Meta Groot Antink

Ik ben eerlijk, open en enthousiast. Getrouwd en moeder van een zoon van 16.

We wonen landelijk, met 3 paarden aan huis, twee honden op het erf en twee katten opgerold in de vensterbank.  

Hier vind ik de rust en focus voor mijn schrijfdagen. Daarin voelt het alsof jouw bedrijf van mij is. Gebruik ik jouw tone of voice en ben ik voor anderen alleen per mail en laat in de middag bereikbaar.

Dat past niet bij iedereen. Wel bij ondernemers die keuzes durven maken. Anders zijn en dat ook willen laten zien… als we de goede opzet kunnen vinden. Puzzelaars die knopen durven doorhakken, daar hou ik van!

Tevreden klanten

Events

Artikelen

bosjes bloemen

“ Ik neem twee klanten per maand aan. Creativiteit eist exclusieve tijd.”

Pas ik bij jou?

Ik werk voor ondernemers met een verhaal. Kleine bedrijven, vaak éénpitters, al dan niet met een team van ondersteuners om zich heen. Omdat ik hou van persoonlijke websites. Een ‘tent’ die draait om de ‘vent’, of vrouw uiteraard. 

Wil jij ook doorpakken? Ik help je online, geef advies of regel de inhoud van je site, al dan niet met design en fotografie. De intake is geen saai interview maar écht sparren en vaak nieuwe ideeën.
En in de teksten stop ik rauwe randjes waarvan ik weet dat ze scoren, maar waarvan je moeder, je partner en je kinderen zullen schrikken. Durf je dat aan? Wil je die extra klanten? Hier bekijk je hoe ik je kan helpen:

  • Copy Writing
  • Online Marketing
  • Content Strategie
  • Verleiden en profileren

SEO maakt je bedrijf vindbaar. Maar content tovert je bezoekers om in klanten.  

Tijd maken om af te spreken?