Mijn drive?

Jouw website, jouw funnel, jouw berichten op LinkedIn: ze kunnen zoveel sterker, scherper en leuker!

Marketeer

Strateeg

Copywriter

Paardenmeisje

Ik ben Meta Groot Antink

Gespecialiseerd in marketingteksten & strategie  

Ik ken de businessgoeroe’s en volg er velen. Maar het fijne voor jou is: ik heb niet alleen feedback maar ook nieuwe woorden. Om het persoonlijker, echter en authentieker te maken zodat je lezers een gevoel bij je krijgen en je aanbod krachtiger kan.

Dat betekent dat je teksten krijgt die een beetje schuren, omdat je dan je lezer ráákt. 

We laten je bezoekers stuiteren van het lachen omdat jij précies zegt wat zij op dat moment dachten. 

En pas op:  we geven je tekst rauwe randjes waarvan je moeder, je partner en je kinderen zullen schrikken. Precies die randjes zorgen er voor dat jouw lezer aanvoelt dat hij of zij nu echt in actie wil  komen. Dan krijg jij wat je wilt: een krachtige boodschap waarmee je website de helft of meer van jouw salesproces overneemt. 

Ooit was ik journalist

Redacteur in de landbouw, voor een lifestylebijlage en een reclamevakblad in Amsterdam. Nu help ik ondernemers die zonder personeel hun eigen boontjes doppen. Ons doel is jou aan meer klanten helpen; conversie dus. Ik was één van de eersten die zich destijds liet trainen door Aartjan van Erkel en heb me verder gespecialiseerd via Consumpsy in Online Persuasion.

Soms ben ik spreker

Dan leg ik uit hoe je de website zo inricht dat je in het hoofd van de lezer zit. Of geef ik een training waarin je echt aan de bak moet. En ik heb met drie compagnons nog een ander bedrijf: Kickstart Online Ondernemen. Ook leuk!

x als spreker

Funnels

Reviews

Tevreden klanten

ZIE MIJN REFERENTIES VOOR HEEL VEEL CITATEN

Sinds 2007 help ik ondernemers. Eerst met complete webteksten, nu  nog bijna alleen maar sparsessies van één dag of als tweedaagse. Hieronder een greep uit hun zelf beschreven ervaringen met mij.

Of bekijk het portfolio met voorbeelden en uitleg

Het beste bewijs is sociaal bewijs: tevreden klanten.
Niet alleen hun bevindingen, maar ook een toelichting, casus voor casus. 

Of neem contact op. 

Als je me mailt waar het over gaat, plannen we een belafspraak in.

Telefoon:

(06) 4990 8005