Tandarts & advies voor paarden

Dat ik de website voor Sanne Journée mocht maken, was natuurlijk een cadeautje. Ik ben niet alleen paardenliefhebber, ik weet ook hoe Sanne de zorg voor mijn eigen paarden van mij overneemt en ik wilde haar graag profileren als de vakvrouw die ze is. Het enige punt was: Sanne wilde wel een nieuwe website, maar ze had een klantenstop en zat helemaal niet te wachten op nieuwe aanvragen. 

Waarom dan toch een website? Simpelweg omdat ze het verdient, en dat zag ze zelf ook. Ze werkt volledig zelfstandig, heeft een overvolle praktijk, professionele praktijk op eigen erf en was op dat moment nog bezig met een Promotieonderzoek aan de Universiteit van Gent. De ‘over mij’ pagina mocht dat dus best allemaal laten zien. Met veel foto’s uit de oude doos, juist voor dat persoonlijke tintje.

Met de veelgestelde vragen als extra inhoud, juist als filter om te voorkomen dat mensen zich te snel aanmelden. 

Met een overzicht van haar drie specialismen, omdat het voedingsadvies een tak is die nog wél mag groeien. 

En in de pagina’s verwerkten we al wel vast een aantal zoektermen zodat ze door Google wel geïndexeerd wordt als de praktijk ooit minder vol zou zitten. 

Wat je ook ziet: op de homepage hebben we een afwijkend format gebruikt. Eén van de weinige actuele dingen waar de site namelijk wel veel voor werd geraadpleegd, is het schema van geplande visites voor de klanten op Ameland, en dat zijn er best veel. Speciaal daarom plaatsen we dat kalendertje op de homepage. 

Jeroen Websitemarketing verzorgde het ontwerp, de fotografie komt uit privé archief. 

Voor alle andere verzoeken: