Schijnbaar onbereikbaar?

Behalve per mail en Whatsapp! Stuur dus een berichtje voor een belafspraak. Beter voorbereid. Lekker effectief!

Kantoor Burgum

Prins Bernhardstraat 1a, Burgum

Thuis

Kolkensloane 7, 9114 AG Driezum

Email: meta@tekstmetpit.nl

Tel: 06 - 49 90 80 05

Extra

Veelgestelde vragen

Schrijf je nu wel of niet?

Soms. Bij een spardag bedenken we samen de boodschap en schetsen we de pagina’s met steekwoorden. Je krijgt dus concepten om verder uit te werken. Wil je meer, dan boek je een uitwerkdag. Maar je adresgegevens aanleveren voor de contactpagina enzo, dat kun je zelf. Heb je mij niet voor nodig. De spardag kost €595, met uitwerkdag erbij is het € 1.149..

Wat is slim, eerst foto’s of design of eerst tekst?

Eerst je plan, dát is slim. De structuur van je pagina’s, welke actie je daar wilt, welke boodschap op welke plek hoort. Dan kom je automatisch ook op het lijstje: welke foto’s passen daarbij. En als je die allebei regelt en in 1x aanlevert bij je webbouwer, wordt hij of zij heel blij van jou als klant! Dat plan maken we dus samen. En dan kun je het schrijven waarschijnlijk zelf.

Doe je ook folders? Jaarverslag? Of SEO?

Nee. Ik ben gespecialiseerd in marketingteksten waarin we willen dat de lezer iets gaat doen, gericht op conversie-optimalisatie dus. Ik doe ook geen platte SEO-teksten waarin het zoekwoord 10 moet voorkomen. Maar ik snap wel hoe SEO werkt.

En wat als ik meer wil na die website?

De website is meestal stap 1 met mijn klant. Maar daarna mag je terugkomen voor meer: funnels, nieuwbrieven, LinkedIn-berichten of je gratis weggever. Dat valt allemaal onder jouw marketing en dus mijn pakkie-an.

Kun je ook maandelijks voor me bloggen?

Nee, dan wordt het sleur. Ik kan je wel helpen met concepten bedenken. Ook dan dus in de vorm van een spardag. En eventueel doen we daar de uitwerkdag weer bij. Ik werk in bulk, doe graag 10 dingen op 1 dag en niet elke maand 1 klein dingetje. Dan kan ik lekker knallen!

Schrijf je ook voor mijn concurrent?

Ja, dat zou kunnen. Het gros van mijn klanten is namelijk coach. Maar ik maak je website persoonlijk, authentiek. Ik ken dus heel goed de clichés uit jouw branche, maar ik help om er jóuw eigen woorden in te vervlechten. En dan is de ene stresscoach totaal anders dan de andere stresscoach, geloof me! En dat stuk van jezelf erin stoppen, daar heb je dat sparren voor nodig en dat doet een gewone tekstschrijver minder.

Volg je me al op de socials?