Petra Broekhuisen

sparren met de Schrijfadviseur

Zakelijk Schrijf-trainer Petra had niet alleen een hoofd vol ideeën… ze had een website vol met verborgen oude pagina’s en al documenten vol uitwerkingen. Ze had het niet nodig om dat groots uit te bouwen, maar ze vond het ook zonde om al die oude materialen en oude relaties een beetje te laten verstoffen.

Nu had ik al eerder met haar gewerkt, voor haar social media. Dus spraken we opnieuw af om in een sparsessie samen te kijken hoe we alles aan elkaar konden knopen. Zodat het niet eenmalige dingen waren geweest… maar ze juist een aantal keer per jaar iets kon weggeven  en onder de aandacht zou blijven van relaties. Sommige pagina’s konden definitief weg. 

En een andere weggever was zo gaaf dat ze er een boekje van liet maken bij een vormgeefster uit mijn netwerk. Eigenlijk heeft haar hele profilering een schoonmaakbeurt gehad: de smoezelige pagina’s eruit, puntjes op de i van de goede dingen en een aantal punten echt een flinke upgrade. Daarmee past de  marketing weer bij hoe haar bedrijf – en zijzelf – gegroeid was. Zelf vond ik het gedrukte boekje het mooiste resultaat, maar Petra liet me weten dat ze vooral de rust heerlijk vond dat ze nu wist dat het geregeld was. 

Jeroen Websitemarketing verzorgde het ontwerp, de fotografie is van Annet Eveleens. 

 

Voor alle andere verzoeken: