OPGELEVERDE WEBSITE:

Bij Witteborg Sport spat het plezier er af

De website van Witteborg Sport draaide al jaren en werd intensief gebruikt om achter de schermen van alles te faciliteren aan lesroosters, schema’s, mailtjes voor de sporters en proeflessen. Bij zo’n complexe website is de drempel vaak hoog om dingen aan te passen. En tóch wilde eigenaren Astrid en Jaap de basis van de site beter hebben. En leuker vooral, want hun sportlessen draaien om plezier. Daar zijn we voor gaan zitten. De dagen erna heb ik alles voor ze uitgewerkt.

Op het eerste gezicht leek het alsof er niet eens zoveel anders zou moeten. Maar toen we er over gingen sparren, zagen we ineens overal van die zinnetjes die net niet helemaal kloppen of clichés die juist afbreuk doen aan de eigenheid van Witteborg Sport. We zijn er pagina voor pagina doorheen gelopen om te kijken wat er anders moest. De pagina Jumping Online werd helemaal aangescherpt en kreeg ook een prominente plaats op de homepage. Belangrijke keuzes die bepalend kunnen zijn voor de doorkliks. 

Op het eerste gezicht leek het alsof er niet eens zoveel anders zou moeten. Maar toen we er over gingen sparren, zagen we ineens overal van die zinnetjes die net niet helemaal kloppen of clichés die juist afbreuk doen aan de eigenheid van Witteborg Sport. We zijn er pagina voor pagina doorheen gelopen om te kijken wat er anders moest. Dat was véél, maar met slimme opties zoals deze kun je ook je illustraties informatief maken. 

Ondernemers willen vaak de positieve dingen uitlichten. Maar soms is het herkenbaarder voor de klant als je uitgaat van wat die klant juist niet wil. In dit geval hebben we dus bovenaan gezet wat Witteborg niet wilde… en wat dus de reden is waarom ze anders zijn anderen. En hoe fijn is het dan om zo’n emotioneel stukje te laten volgend door pure ratio: keiharde cijfers over het aantal uren, de ervaring, het complete team en de vele locaties. Ook het feit dat we de instructeurs ‘onze kanjers’ noemen is geen toeval: dit zijn woorden die helemaal passen bij het bedrijf en de eigenaren zelf. 

Voor alle andere verzoeken: