Echte klanten

Sinds 2007 help ik ondernemers. De laatste jaren uitsluitend met webteksten, maar tussendoor geef ik ook trainingen, online masterclasses en advies. Hieronder een greep uit hun zelf beschreven ervaringen met mij. 

” Via Jeroen Rijpstra van Jeroenwebsitemarketing.nl ben ik bij Meta terecht gekomen. We waren op dat moment bezig om onze website te vernieuwen. Toen het op het punt van content vullen aankwam, merkte ik dat ik hier hulp bij nodig had. Ik wilde de website vanzelfsprekend graag goed opzetten, zowel voor de bezoeker als op het gebied van SEO. Door de drukte was ook een vlotte doorlooptijd van wezenlijk belang. 
Meta weet hoe ze ondernemers hier doorheen moet loodsen. Hierbij wordt er niets aan kwaliteit ingeboet, daar zorgt ze wel voor. In twee gierende sessies van een aantal uur is Mediaheads ontleed en opnieuw in tekst gepositioneerd. Heel eerlijk: dit kost best even wat energie. Het gaat in een rap tempo gaat en ze laat je goed naar jezelf en je bedrijf kijken; de onderste steen komt boven. Zodra het materiaal is verzameld, klimt Meta in de pen en schrijft ze scherpe stukken. Ze neemt zeker geen blad voor de mond. Ze staat open voor feedback en aanpassingen en maakt er echt een passend en tof verhaal van. Het fijne aan Meta is dat haar agenda geblokt staat voor jou. Ze heeft per keer maar één klant en dat maakt veel efficiënt. Het geeft een goede focus en doorloop. Een hoop positiviteit, ik zou Meta aanraden en wanneer er weer een dergelijke klus voorbij komt, dan bel ik haar. “

Chamin Hardeman

CEO Mediaheads, Mediaheads Heerenveen

” Mijn wens was alles volledig uit handen te geven wat betreft nieuwe teksten voor op mijn nieuwe website. Teksten schrijven is nu eenmaal niet mijn expertise. De teksten die ik zelf had geschreven waren het nét niet. Daarom zocht ik iemand die mij daarbij kon helpen. Iemand aan wie ik mijn verhaal kon vertellen en die vervolgens mijn verhaal kon doorvertalen naar mooie teksten. Teksten die enerzijds passen bij wie ik ben als ondernemer en die anderzijds mijn doelgroep aanspreken. En wat mij betreft is dat goed gelukt!
In Meta heb ik een hele goede tekstschrijver gevonden. Zij richt zich speciaal op teksten voor websites maar kon zich ook goed in mij als ondernemer verplaatsen. En na een dagdeel samen mijn diensten en oude teksten door te spreken kon zij al aan de slag.
Ik heb het hele traject en de samenwerking als erg prettig ervaren. Ook hoe Meta de contacten en samenwerking met mijn huisstijl- en website ontwerper heeft opgepakt, erg fijn hoe dat is gegaan! “

Miranda de Groot

Virtueel Business Manager, De Groot Business Management

“‘Voor een ondernemer is bijna niets zo lastig als het maken van je website. Samen met Meta hebben we in een ‘flow’ de website ontworpen. Op een zeer plezierige manier hebben we in één sessie het complete plan voor de website op papier gezet. Dit plan heb ik telkens bij het maken van de website als leidraad gebruikt, dit heeft mij veel houvast gegeven. Ik heb ontdekt dat Meta erg goed kan verwoorden wat er in je hoofd zit. Zij schud de pakkende en rake teksten zo uit haar mouw. Het is voor mij duidelijk dat Meta het overzicht behoudt en goed weet waar zij het over heeft. Zij weet van doorpakken en heeft een praktische insteek, welke ondernemer wil dat niet! Kortom: een genot om mee samen te werken, een absolute aanrader.”

Robert Hoekstra

Accountant, Accountantswerk

“‘Mijn website ontwikkel ikzelf wel’, dacht ik als beroepsschrijver om vervolgens helemaal vast te lopen in de vraag: maar wat ga ik vertellen. Wat doe ik eigenlijk? Veel. Heel veel. Zoveel dat het chaos lijkt als je er middenin zit. Meta hielp mij om de rode draad te vinden. Ze ontwikkelde een structuur, bedacht aansprekende titels voor pagina’s en liet mij zien dat er samenhang zit in de dingen die ik doe. Meta stelt vragen, net zolang tot er helderheid ontstaat. Ze is een snelle denker. Ik vond het erg fijn om een dagdeel met haar te werken.”

Marlijn Nijboer

Creatief, Marlijn Nijboer

“Lange teksten, veel informatie. Dat was onze website. Doordat we zoveel wilden vertellen en moeilijk konden kiezen is onze website zo geworden. Hoog tijd om iemand in te schakelen. We kenden Meta, en haar teksten zijn vlot, kort, bondig, leuk om te lezen. Haar eigen website is daarvan een goed visitekaartje. Daarom hebben we Meta gevraagd om ons te helpen. Samen hebben we eerst goed naar de structuur gekeken en per pagina de kernwoorden genoteerd. Vervolgens konden we gaan ‘strepen’ en herschrijven. Het is Meta heel goed geluk onze boodschap in te korten, zonder afbreuk te doen aan de informatie. Door de nieuwe structuur zit de site logischer in elkaar. En ook zoekmachinetechnisch is dit een verbetering! We zijn heel tevreden met de nieuwe teksten op onze website.”

Ymkje Bosma-Kuiper

mede-eigenaar Schotse Hooglanders.nl, Schotse Hooglanders.nl

“Eigenlijk was ik vooral aan het nadenken over mijn niche, en hoe ik die doelgroep beter kon bereiken. In mijn eentje kwam ik er niet uit, en toen ik jou belde voor informatie, kwam jij met zulke prikkelende vragen dat ik heb gekozen om met jou verder te gaan. Het werd zelfshet online programma, terwijl ik best een hekel heb aan al die online cursussen. En dat was puur omdat je zo expliciet beloofde om ook via Skype en per mail te sparren. Jouw gratis challenge was me goed bevallen, dus dat gaf wel vertrouwen. Het grappige was dat het hele verhaal waar ik zo mee stoeide, eigenlijk heel snel zichtbaar werd. Daarna waren de teksten er ook zomaar, in mijn stijl, maar met een heleboel feedback van jou erin verwerkt. Het was fijn dat ik zelf de regie had, en de investering vind ik achteraf een heel redelijk bedrag. Ik heb nu helder waar ik voor sta en waarin ik me onderscheid, en ik kan het ook verwoorden. Dat geeft rust, ik hoef niet meer te switchen voorlopig. Heerlijk.”

Driek de Wit

Loopbaan- en stresscoach, Driek de Wit

“Dingen waar ik overheen kijk, haalt zij er feilloos uit”

Annet Eveleens

Fotograaf, Eveleens Fotografie

“Tekst schrijven met Meta was voor mij een ontspannen traject. Met vaart en humor wist zij van mijn gedachtenspinsels en losse flodders een samenhangend verhaal te maken. Meta bouwde het verhaal logisch op en wist voor de website structuur, overzicht en duidelijkheid aan te brengen. De tips om mijn verhaal nog meer mijn eigen stem te geven heb ik allemaal goed toe kunnen passen. Wat ik heel prettig vond, was dat na de oplevering van de tekst nog tijd voor contact was, zodat ik uiteindelijk mijn gestelde deadline met extra handigheidjes wist te halen. Resultaat: een tekst die staat als een huis, lekker leest én in minder dan de helft van de tijd die het me alleen zou hebben gekost. Bedankt voor de samenwerking en je inzichten!”

Judith Bellés Knijnenburg

Budgetcoach, www.judithbijdehand.nl

,,Eén van jouw recente blogs waarin je aangaf dat een adviesgesprek mogelijk was, triggerde mij om contact op te nemen, vooral omdat ik mijn website weer wilde gaan aanpassen. Het bouwen en vervolgens schrijven van teksten voor een website is best lastig. Komt het over bij de lezer? Blijft hij/zij hangen en is hij/zij geïnteresseerd in hetgeen je neerzet. Vragen die ik graag eens via een deskundige tekstschrijfster wilde laten beantwoorden. Immers: ieder zijn vak, en wervende teksten schrijven is best lastig. Het werd dus een adviesgesprek van een uur via Skype, en dat heel prettig, Meta! Ik heb driftig je waardevolle tips opgeschreven en ben gelijk begonnen met het toepassen. Ik ben nog niet klaar, maar poef, wat een werk als een buitenstaander weer eens goed onderbouwde adviezen meegeeft om deze vervolgens nu ook te verwerken!’’

Nicole Langen

Fotograaf, Nicole Langen Fotografie

“Ik ben zelf van nature nogal visueel ingesteld en vind het erg moeilijk om zelf teksten te schrijven. Ik weet goed wat ik wil maar kan het tekstueel niet goed genoeg verwoorden. Daarnaast speelt tijdgebrek een grote rol. In mijn keuze voor jou was het eerste gesprek doorslaggevend. Je voelde goed aan waar ik naar op zoek was en we hadden direct een klik. Je gaf goede aanvullingen op hetgeen ik zelf voor ogen had.
De samenwerking ging super goed: de investering dubbel en dwars waard. Na mijn feedback op het eerste stuk tekst wat je me toezond, had je aan een paar woorden genoeg. Je pikt feedback erg goed op en doet er ook direct wat mee.
In eerste instantie leverde het hele traject mij vooral tijdwinst, haha! Maar serieus: ik had het inzicht zelf al maar dat is nu des te meer versterkt: dit had ik zelf nooit zo kunnen neerzetten. Het is net of iemand met een helicopterview kijkt naar hetgeen waar je mee bezig bent. Erg verhelderend en tegelijkertijd erg leerzaam, soms zelfs wel een beetje confronterend. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen.”

Nadia de Koning

Fotograaf, NDK Fotografie

“Ik wilde een website waarin op een duidelijke, persoonlijke en pakkende manier mijn doel als HealthCoachDokkum uiteengezet zou worden. Jij nam serieus de tijd om aan mijn wensen te voldoen, dat vond ik prettig.”

Klazina Jellema

Gezondheidscoach, Health Coach Dokkum

“Ik leerde Meta kennen bij Aartjan van Erkel, omdat ik zelf de teksten voor onze site wilde kunnen schrijven. Maar hoeveel ik ook leerde, het schrijven zelf bleef een probleem. Het is zoveel werk, en ik ben totaal geen schrijver. Ondertussen liep de druk steeds hoger op, want ik wilde met onze site naar buiten treden. Het seizoen stond voor de deur en we geven trainingen, maar wel hadden nog lang niet alle cursusdata vol. Uiteindelijk heeft Meta mijn teksten bijgeschaafd en daarover was ik zeer te spreken. Vlak nadat de site online is gegaan, kregen we de 10 aanmeldingen binnen. Van dames, een doelgroep die we voorheen niet apart aanspraken. Kei-goed zeggen wij hier!”

Patrick van Drunen

Supermotoschool Van Drunen

“Webteksten schrijven is een vak, dat is mij de afgelopen jaren wel duidelijk geworden. En omdat ik het moeilijk vind om op papier uit te leggen hoe zaken werken, zonder al te technisch te worden, ging ik op zoek naar iemand die dat wel kan, maar dan óók nog eens met mijn passie. En dat vond ik bij Meta! Meteen bij het eerste contact had ik het gevoel dat het met Meta en mij zou gaan werken, zij is ook iemand die ergens voor gaat. Ik ben superblij met onze nieuwe website, hij staat als een huis. Ik verwacht dat hij bij zal dragen aan de verkoop van onze superzadels!”

Jacqueline Overdevest

Zadelpasser, Cornell's saddlery

“Ik heb Meta twee keer meegemaakt tijdens een groepsworkshop. Beide keren was het een succes. Na een korte algemene inleiding bespreekt Meta de sites van de aanwezige ondernemers. Ondanks dat ze de site van één persoon bespreekt, weet ze iedereen erbij te betrekken. Meta is zelf een prachtig voorbeeld van ‘hoe laat jij jezelf zien in je bedrijf’. Ze toont op een rake en humorvolle manier waar op de site onduidelijkheden zijn en…. hoe je deze kan ombuigen naar duidelijke en uitnodigende informatie. Al met al een hele verrassende, zinvolle en inspirerende avond. Hartelijk dank en ik ga snel bezig met de verbetertips.”

Roelie van Rossum

Balanscoach, Praktijk voor totaalbalans

“Omdat de naam van mijn bedrijf de lading niet dekte, zocht ik een tekstschrijver: eentje die mijn boodschap op een anders dan standaard manier weet te verwoorden. Iemand die de kern van de zaak weet te raken, zonder dat er ingewikkelde woorden aan te pas komen, of dat een bezoeker ellenlange lappen tekst moet doorploegen. En die weet wat je moet doen om snel en gemakkelijker door Google gevonden te worden. En het moest wel snel kunnen; want toen ik eenmaal besloten had om een website te laten maken, kon ik niet wachten om het resultaat te zien.
Hoe ideaal was het toen ik kennismaakte met Marijke en Meta, die samen websites maakten. De combinatie van hun kennis maakt dat er geen misverstanden over de taakverdeling bestaat; samen hebben ze aan een half woord genoeg om met ideeën te komen hoe jouw website nog beter presteert. En ze hanteren een strakke planning zodat je nieuwe website ook binnen afzienbare tijd klaar is. Je moet paraat staan om snel te schakelen, maar het resultaat is er dan ook heel snel. Teksten die precies dat weergeven wat jij bedoelt en een uitstraling op de website die bij jou en jouw bedrijf past. Ik ben superblij met mijn nieuwe website; de sfeer, de teksten en het gemak waarmee je je weg vindt over de verschillende pagina’s is precies zoals ik van tevoren hoopte. En het mooie is: dat vinden mijn bezoekers ook!”

Monique Wakelkamp

Mediator/trainer, Geen ruzie op het werk

“Ik had eerder een tekst laten maken voor mijn website maar was niet tevreden over de kern van het verhaal. Aangezien ik zelf geen schrijver ben, wilde ik graag een ervaren copywriter en marketeer inhuren. Op aanbeveling van een ervaren businesscoach ben ik in contact gekomen met Meta. In eerste instantie haar eigen website doorgelezen en haar portfolio en ik kreeg meteen vertrouwen toen ik haar schrijfstijl zag op diverse websites. Duidelijk, kernachtig en een vleugje humor en uitdaging in de teksten. De totstandkoming van de teksten is zeer plezierig verlopen. Aan de hand van het interview met Meta heeft ze eerst een schets gemaakt van de grote lijnen en de opzet van de verschillende pagina’s voor de website. Daarna heeft ze mij de eerste teksten aangeleverd, waardoor ik tijd kreeg om die rustig door te lezen en waar nodig te veranderen. Ik vond het verrassend hoe snel ze de juiste kern van de waarde van het product wist te omschrijven en deze ook kon vertalen in goed lopende teksten waarbij je blijft doorlezen en nieuwsgierig bent naar het volgende stuk informatie. Op dit moment wordt de website aangepast en ben ik erg benieuwd wat het voor conversie gaat opleveren, maar daar heb ik alle vertrouwen in! “

Jacqueline Scherpenzeel

Eigenaar en coach, werkenergieanalyse.nl

“Wat is het fijn om met iemand als Meta te kunnen sparren. Als ervaren marketing adviseur kan ik mijn klanten altijd perfect helpen maar bij mezelf zie ik het soms echt niet. Meta houdt je scherp en is heel betrokken. En haar teksten lopen altijd lekker. “

Ankie Duis

Marketingadviseur , Retail Power

“Meta weet op een inspirerende, energieke manier de minpunten van je site aan te stippen en om te bouwen tot aantrekkelijke klantvriendelijke pagina’s die werken voor de klant en voor mij. Nu ben ik eindelijk blij met mijn website.”

Jacoline Steegstra

Relatiemediator, De huwelijkstrainer

“Ik bleef maar teksten aanpassen en was erg zoekende naar de juiste bewoordingen. En schreef ik wel goede teksten? Ook wilde ik mijn aanbod aanpassen en zag er tegenop om zoveel tijd kwijt te zijn met het herschrijven van mijn teksten. Ik wilde het nu in 1 keer goed aanpakken.
Jouw webteksten spraken mij aan, duidelijk, no-nonsense en met een tikkeltje humor. Toen ik jou aan de telefoon had, voelde ik gelijk een klik en vertrouwen.  Ik vind je een leuk persoon, positief, enthousiast en daadkrachtig met de juiste ondernemersgeest!
De samenwerking verliep prima. Resultaten vind ik nog lastig te beoordelen, hoewel ik gelijk een hoop inschrijvingen kreeg op mijn gratis challenge. Het geeft mij rust nu dat ik weet dat de teksten gewoon goed zijn en ik mij met mijn vak kan bezighouden.”

Veerle Biront

Kledingcoach, Haute Couleur

“Ik zat al heel lang zelf te worstelen met mijn tekst. Ik had veel belangrijke dingen om te vertellen maar wist dat de tekst voor op de site concreet en to the point moest zijn. Ook google en conversie speelde in mijn gedachten mee. Ik wilde schrijven voor de bezoeker maar natuurlijk ook stiekem een graantje meepikken op google.
Jou volgde ik al, ik was je blogs gaan lezen toen ik hoorde dat je een training bij Aart-jan van Erkel had gevolgd. Daarnaast was het belangrijk dat ik met iemand kon sparren. Ondanks dat ik zelf ook vormgever ben en websites maak, had ik graag nog een vormgever bij het proces betrokken. Voor mezelf bedenken hoe het moet vind ik erg lastig. Iemand die het even vanaf de ander kant bekijkt kan je helpen om je eigen pad beter te zien.
Wat ik erg fijn vind, is dat jij (ook) voor kwaliteit gaat en dat je echt meedenkt. Ik voel me nu best wel opgelucht dat de tekst ‘klaar’ is. Puur omdat ik daar veel rust door terug heb gekregen.”

Gerry Dijkstra

Artistiek energetisch healer, Gerry Dijkstra

“Zonder jou was het niet geworden wat het nu is. Jouw naam was een gouden tip.”

Harm Jensma

Financieel expert, Harmoney Control

“‘In de ochtend, tijdens het theoriegedeelte, begon het voor mij al duidelijk te worden dat mijn website inderdaad meer PIT nodig had. ‘s Middags praktijk. Gekeken wat de mogelijkheden zijn. Meta heeft mij deze dag een duidelijk beeld gegeven hoe het allemaal kan. Nu is het een kwestie van schrijven en doen. Het was voor mij een zeer leerzame dag en ik kan er zeker uit de voeten.”

Antje Wagenaar

Verliescoach, Praktijk De Sleutel

“Ik wil mensen trainen en gezond laten leven, me zeker niet te veel bezighouden met mijn site. Via via had ik wel iemand die mijn tekst wilde herschrijven, maar ja, dan moest ik toch alles eerst nog zelf doen. Via een Tweet van Meta kwam ik toen bij haar terecht en toen ging ineens alles als een speer. Ik moest haar zelfs af en toe even afremmen. Ze had zoveel ideeën voor mijn marketing, maar ik wilde wel dat het echt mijn site zou worden. Dat is uiteindelijk heel goed gelukt. Toen de site klaar was, viel er wel een last van mijn rug, poeh. Het heeft mijzelf, qua marketing, echt een enorme boost gegeven dat mijn site weer goed is. Nu kan ik me weer focussen op het trainen van mijn klanten.”

Erna van Sinderen

Personal Trainer, Lifestyle Gym

“Ik heb bij Meta de trainingsdag gevolgd. Je hebt mij vooral nieuwe en krachtige inzichten gegeven en het was voor mij een intensieve, waardevolle en leerzame dag. De locatie was erg plezierig en je hebt de training tot in de puntjes uitstekend verzorgd! Er was balans, zowel groepsgericht, maar ook persoonlijke aandacht, kijkend naar ieders persoonlijke website met een eigen stijl en achtergrond!”

Wendy van der Veer

Reflectiecoach, Wendy van der Veer

“Het meest waardevol vond ik het opmaken van de structuur van de website. Alleen een goede pagina tekst is niet genoeg. Meta doorziet snel hoe de website in elkaar zit en waar de structuur kan worden verbeterd. Omdat de groep maar klein is, is er voldoende tijd om in te gaan op de website van iedere deelnemer. Alleen al de bonus zijn de kosten van deze cursus meer dan waard, echt een aanrader!”

Cynthia Zwart

Forensisch Onderzoeker, Forensicon

“Ik wist als fotograaf meteen dat ik Meta wilde inhuren, omdt ik had gemerkt dat de tips die ze geeft echt werken. Ik wilde graag een duidelijker boodschap en samen hebben we mijn hele website op de kop gegooid. Het resultaat is dat alle informatie veel beter is georganiseerd, waardoor mijn aanbod ineens veel helderder is.”

Niene.nu

Fotograaf/ kunstenaar, Moodlab New Life

“Ik heb Meta als een zeer invoelend en betrokken persoon ervaren die mijn gedachten en woordkeuze op een mooie en bij mij passende manier kan verwoorden zodat het ook mijn klanten aanspreekt. Zelf heb ik geen moeite om teksten te schrijven maar ik merkte dat ik gewoon te dicht op mijn aanbod zat en steeds meer over het hoe en wat ging schrijven in plaats van het gevoel en de emotie te triggeren van de klant. Twijfel om Meta in te schakelen had ik niet, haar blogs spraken me aan en ik voelde aan dat zij me kon helpen mijn teksten net even beter en aansprekender te maken. Ik ben superblij met het resultaat en merk dat de respons erop steeds groter wordt.”

Nicky Beentjes

Feng Shui Business Coach, Vital Living

“‘Al tijden wilde ik mijn website teksten aanpassen, maar had steeds geen inspiratie. Ook wist ik niet hoe ik het moest aanpakken. Meta heeft me tijdens het adviesuur weer op weg geholpen en heeft me laten zien wat ik kon veranderen en vooral waarom! Ik heb het adviesuur als zeer waardevol ervaren en ik ben zeer enthousiast over Meta en haar werkwijze.”

Harminke Vellinga

Voedingscoach, GCHV

“De teksten van Meta spraken me de eerste keer dat ik iets over haar hoorde en van haar las al aan. Duidelijk met Pit, maar net niet té! In haar workshop hoopte ik net die dingen te leren om op mijn website de puntjes op de ‘i’ te zetten, waardoor meer bezoekers ook daadwerkelijk het vertrouwen krijgen om mij in te schakelen als loopbaancoach. Dat lukte, maar het koste wel veel tijd om daarna zelf de teksten aan te passen. Vlak voor de vakantie heb ik daarom nog een vervolgdag met Meta ingepland, 1-op-1. Heerlijk om met zoveel vaart de hele website aan te pakken.”

Esther Roelofs

Loopbaancoach, Esther Roelofs

“De gratis challenge kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik wilde al een tijdje iets aan mijn website doen, maar wist niet goed waar te beginnen. Kleine verbeteringen zijn inmiddels doorgevoerd. Maar aan het herschrijven van de teksten ben ik niet eens toegekomen, het is ontzettend veel werk. Ik heb bijna al mijn uren deze week besteed aan de website. Ondanks dat ben ik nog lang niet klaar. De tips heb ik heel veel aangehad. Ook de persoonlijke feedback heb ik als prettig ervaren. Meta, heel erg bedankt. Ik hoop je binnenkort ergens live te ontmoeten en wie weet kom ik bij je terug als ik toe ben aan het opknappen van mijn teksten.”

Dieuwke Reitsma

Coach 'Ik leer anders', Binnenbeeld.nl

“Ik doe mijn website eigenlijk helemaal zelf. Nu liep ik toch vast; in een uurtje telefonisch advies heeft Meta me weer losgetrokken. Leuke, goede tips en aanwijzingen waardoor mijn site weer leuker wordt voor de bezoekers. Antwoord op mijn vragen en ook nog ongevraagde tips over dingen waar ik een behoorlijke blinde vlek voor had gekregen…
Het fijne van Meta is dat ze je in begrijpelijke taal door de materie heen loodst. En Meta neemt het niet over; het blijft mijn website en Meta respecteert de ‘kleur’ die ik er zelf aan geef.”

Marguérite van der Linden

Kindertolk, That's why

“In april deden we een Verbeterdag voor mijn website waarin ik een omslag wilde van coaching naar meer dingen met foodcoaching. Ik vond het vooral leuk vond om met je te sparren en dat je net zo enthousiast ben als ik. Het was heerlijk om met je over mijn plannen te praten en dat je er volledig voor gaat! Ook de vlotheid en creatief meedenken in het proces heb ik veel aan gehad. Het was niet alleen mijn website, maar mijn hele marketing en profilering, ontzettend intensief maar ook leuk. Tegelijkertijd is het een dagje uit, heerlijk verzorgd met lekkere hapjes, fruit en drankjes !! Top!”

Indira Doerga

Foodcoach, ISM Doerga

“Ik blokkeerde op het moment dat ik wilde schrijven aan mijn content. Toen sloeg de angst toe. O dit gaat me nooit lukken, dacht ik. Ik heb echt hulp nodig. Ik ben toen gaan googlen en kwam meteen Tekst met Pit tegen en dat sprak me aan. Ook al had ik er geen budget voor op dat moment, heb ik toch contact gezocht met Meta. Want ik zat echt vast.
Ik kan iedereen aanraden om met Meta samen te werken. Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat ze precies snapte wat ik nodig had. Op basis van een gesprek over de telefoon maakte zij een voorstel. Op maat gesneden voor mij. Ik had inmiddels een groot verlangen om mijn website in korte tijd de lucht in te krijgen. En Meta gaf aan dat ze graag projectmatig wilde werkte. Een uitstekende match! We blokten een week in onze agenda’s en zijn aan de slag gegaan. Het fijne aan Meta is dat zij met haar scherpe vragen de essentie uit mij wist te krijgen. Ik vertelde en zij schreef het op. Kernachtig, helder en to the point. Binnen no time was het gewenste resultaat gereed. Binnen twee weken was ik met mijn website online.”

Leona Bishop

Leiderschapscoach, bishopsway

“Met Meta heb ik mijn hele site doorgelopen, met de focus op mijn aanbodpagina’s. Het mooie was dat ik zelf ook meer moest gaan nadenken over wat ik precies bied. Dat werkte bijna louterend. Ik ben er heel blij mee.”

Jolanda Jelsma

Mindfullnes trainer, Fundera

“Ik heb Meta een aantal keren ontmoet tijdens het netwerken. Toen ik haar vroeg om met spoed een kort stukje te schrijven voor een flyer had ik al na één dag een perfect geschreven tekst terug. Het knappe vind ik, dat de geschreven tekst voelt als mijn eigen woorden. Mijn eigen bedrijf in woorden omschrijven lukte mij niet, Meta gelukkig wel.”
Review via Facebook, vijf sterren.

Miriam Veenis

Grafisch vormgever, De DeTePe-studio

“‘En nog een heleboel  mannelijke klanten die hartstikke enthousiast waren maar vervolgens vol gas door gingen met hun eigen bedrijf en vergaten dat ze nog een testimonial wilden geven: Wijnand, Robert, Rene, Jack en Jan (niet mijn eigen echtgenoot). Deze ondernemers moet ik nog even een herinnering sturen of bellen, dat werkt vast beter. Maar ik heb ze wel, die mannen!

… wordt nog aangevuld dus.

Meta Groot Antink

De coachende tekstschrijver, Tekst met Pit

Wil je ook een tekstschrijver inhuren die beduidend meer doet dan schrijven alleen?