Hoogbegaafd als kwaliteit en kans

“Mijn probleem is: als ik bezig ga met die teksten, dan vraag ik me af wat ik nou eigenlijk wil en dan sla ik dicht. Het maakt niet uit of ik eerst alles in Word doe of dat ik gelijk in WordPress ga werken.”
Daarom kwam Linda, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid bij kinderen, dus bij mij….

Ze gaf al les aan extra begaafde kinderen, maar ze wilde daar vanuit haar eigen bedrijf nog meer gezinnen mee helpen. Een goede website moet het mogelijk maken om dat eigen bedrijf op te bouwen, zonder dat ze dagen en uren in haar marketing investeert.

Voor mij was het extra uitdagend omdat Linda al een flink businesscoachingstraject had gevolgd. Daar had ze ook veel geleerd, maar de standaard templates voor haar website voelden toch niet goed en juist dáár kwam Linda niet verder.

Tijdens een spardag kreeg ze de directe feedback van mij waar ze wél op kon doorbouwen, vooral doordat we sámen bedachten wat er dan wél moest komen te staan.

In de dagen erna heb dat voor Linda uitgewerkt. Nu heeft ze een helder aanbod waarin staat wat de lezer wil weten en waar Linda zich goed bij voelt. De energie stroomt weer, de eerste ‘beursgang’ was al snel na de websitelancering en er wordt inmiddels aan alle kanten getrokken aan Linda om haar expertise op HB-vlak verder de wereld in te helpen. Missie geslaagd!Voor alle andere verzoeken: