Je teksten aanscherpen? 

In 1 dag help ik je verder

Structuur, tekst en strategie

Soms blijf je hangen of steeds opnieuw opstarten. Je weet precies wat je wilt, maar tijdens het schrijven verzuip je erin.
Ik help je met de rode draad. De oneliners. De indeling. Voor je website, voor je emails of je social media. Hoe fijn is dat?

k

Structuur

Voor je website bedenken we per pagina wat jouw klant moet weten om ‘ja’ te kunnen zeggen tegen je aanbod. Zo’n button met ‘bel voor meer informatie’ is voortaan taboe. Jouw website neemt je al dat gebel en gepraat uit handen! 

Tekst

Meestal heb je al teksten maar kunnen die 10 x wervender, smeuïger en pittiger. Dus fietsen we die leuke details er samen in, zodat jij ze verder kan implementeren. Eventueel kan ik ook dat nog voor je doen; een 2e dag is een optie…

Strategie

Wil je méér mensen aantrekken en warm houden, dan heb je rondom je website nog meer nodig. E-mail bijvoorbeeld, of een weggever. Of 30 goede postst voor LinkedIn. Ik help je met een strategie die logisch én aantrekkelijk is.

tevreden klanten

marktetingtrainingen

quickscans

% betrokken

NIET ALLEEN DE TEKST MOET KLOPPEN.
HET TOTAALBEELD, dat BEPAALT het succes. dus ja, we hebben het ook over fotografie en buttons.

Wat gaan we doen?

We starten om 10 uur met de strategie. Wat gaan we vullen, welke insteek hoort daarbij?
De oneliners vliegen ons om de oren. Bij mij in Burgum, trouwens.

Omstreeks 12 uur pakken we een kleine break voor de lunch. Ik hou van puur en gezond.

Daarna werken we jouw plannen uit met meer steekwoorden en concrete zinnen.
De mix wordt logisch, je propositie zoveel sterker en concreter!

Ergens rond 14 uur ronden we af. Met de vellen vol definitieve schetsen, titels en onderwerpen kun jij de volgende dag doorstomen. Implementeren en knallen. Of je instrueert je webbouwer, ook fijn.

Een andere optie is dat je mij de concepten ook laat uitwerken, ’the day after’. De sparsessie wordt dan een tweedaagse en kost in dat geval € 995. Vermeld wel vooraf dat je deze optie wilt, want ik reserveer alleen aaneensluitende data!

Wat kost dat én wat levert dit op?

Rust in je hoofd, dat levert het op.
En in één dag grote stappen verder zijn.

Daarom zijn mijn klanten zo opgelucht als ze naar huis rijden. Erg moe, maar erg voldaan. 

Het grote voordeel is dat je het grote geheel dan overziet.
Dat je zelf inziet welke woorden je wél en niet moet gebruiken.
Welke zinnen cliché zijn, en waarmee jij jouw ideale klant nu zo raakt dat ze de telefoon pakken en je bellen.

Ook handig als je een pitch nodig hebt, of een offerte moet presenteren.

Bovendien:

Omdat jij nu weet wát je wilt, wáár en hoe, kun je jouw webbouwer precies instrueren.
Of je implementeert het zelf, of met je VA.

Het gaat erom dat de grote keuzes gemaakt zijn. 
Zo’n spardag kost je € 545,- excl BTW, of € 995,- als je wilt dat ik onze schetsen verder uitwerk.

Waarom bij mij?

 Je huurt mij in omdat ik al jaren niets anders doe dan het mixen van sympathie, marketing, psychologie en informatie. 

Want dat schrijven, dat kunnen mijn klanten zelf wel. Of ze hebben al iemand die helpt. 

Het gaat erom dat ze niet weten wat ze moeten zeggen. Dat ze niet willen pushen. Maar wel een business willen draaien. 

Daar kom ik om de hoek. Met mijn ervaring als journalist, als moeder, als consument, als dierenliefhebber, computergebruiker en ondernemer, kan ik me verplaatsen in jóuw klant. “Been there, done that, talked about it”. 

Samen sparren we naar het verhaal waarin jij je expertise aantoont. Waarin klanten voelen wat jou anders maakt, passender. Waarin jij dusdanig zichtbaar bent dat ze willen kopen, in plaats van dat ze bellen om te vragen: ‘wat kost dat?’.  Dan is ondernemen véél leuker!   

“In één pittige dag maken wij samen een wereld van verschil”

Dit zeiden eerdere klanten: 

“Dank je voor bijna een jaar aan social media berichten en het uitwerken daarvan. Met de schetsen voor de website ga ik binnenkort naar de webbouwer. Ik was kapót na deze dag, maar zéér voldaan!”.

Pietsje

“Haai Meta, net je hele stuk doorgelezen… jij bent goed hé? Maar dat wist je al 😊. Ik kan niet wachten totdat alles online staat. Yeah!”

Joke

“Dit was héél anders dan alleen door mijn teksten gaan… maar wel precies wat ik nodig had. Ik realiseer me nu hoe terughoudend ik was met alles, met dit hele bedrijf neerzetten. Hier had ik anders wéken over gedaan!”

Linda

“De spardag bleek precies goed om de site in grote lijnen en concrete headlines en opsommingen, neer te zetten. Wat ik ook heel fijn vond, was de nazorg achteraf en de positieve energie, klaar voor mijn doorstart!”

René

“Ik braakte gewoon van mijn website. Alles stond me tegen. Maar nu, ja, nu zie ik het weer. Fantastisch om te zien hoe het ook kan als je al die kleine dingen verandert.”

Renie

“ Wat ik hoopte was dat jij alles kon vangen in de juiste woorden voor op mijn homepage en dat is gelukt. En al die andere tips, o.a. over de indeling e.d. waren een enorme bonus. Inmiddels heb ik ook de contactpagina en de pagina over mijzelf aangepast. Met foto nu en de adresgegevens anders geplaatst en opgemaakt, zoveel mooier.”

Anke

“Thanks Meta. Heel blij met gister. Ik weet nu waar te beginnen en waar ik wil eindigen. Twee groepen vullen dit najaar, geweldig idee, daar ga ik voor!”

Jantina

“Zo blij dat we zulke mooie dingen hebben bedacht met al het materiaal wat ik in al die jaren had gemaakt. Had ik dat tenminste niet voor niets alemaal gemaakt, ik heb de vormgeefster uit jouw netwerk ook al gebeld, we gaan met elkaar in zee voor dat boekje. Wordt vervolgd! ”

Petra

“Jij was streng, maar ik begrijp nu wel dat mijn lezers heel andere dingen willen vinden op mijn website dan wat ik wil vertellen. Zonder jou was dit nooit gelukt.”

Marlena

“ Er staan al heel veel funnels maar jouw input voor mijn brochure en die salespage zijn zóveel aansprekender, wil jij ook helpen met een nieuwe funnel? Met datzelfde concrete?

Marja

Details die ertoe doen:

FIJNE LOCATIE

INCL LEKKERE LUNCH

GEMAKKELIJK PARKEREN

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?