Gratis website tips?

Samen Bedenken van je inhoud

In één dag of een 3-daagse alles klaar

Een spardag met mij gaat over je aanbod en dat wat jij anders doet. Omdat we dat zo moeten omdraaien dat het interessant is voor je lezer. Meer pit, smeuïg zonder trucs, veel meer jóuw verhaal en dat van je klant. Dat werkt: beter dan welke blauwdruk of template dan ook.

Voor je website

Je website is de basis. Als daar de goede dingen staan in een logische volgorde en lekker to the point, gaan mensen boeken, bellen of inschrijven. Scheelt veel gebel en veel overbodige vragen. En: de snelle klanten komen direct tot zaken.

Voor je strategie

Strategisch moet het kloppen. Of je nu wel of niet met een weggever werkt of social media inzet. De stapjes moeten klein genoeg zijn en de logica zo smeuïg dat mensen voor jou kiezen omdat bij jou alles klopt en je aanbod super helder is. Daar help ik mee.

Funnel of socials

Ja, ik doe ook LinkedIn teksten en opvolgmails voor je funnel. Omdat het ook daar gaat om de opbouw en de inhoud van de boodschap. Zodat je niet pusht maar wel je aanbod kunt doen. Dit moet je zelf doen, maar we kunnen het samen bedenken.

Zet jou op scherp

Om je boodschap concreet te maken en de clichés onderuit te halen.

Maakt je aanbod voller en romiger

Met hoofdlijnen, details, prijs en uitnodigend gebaar, in welke vorm dan ook. Geen vrijblijvende offerte. Nu je aanbod, hier, concreet en goed!

Leidt tot de actie die jij zoekt

Want je stapt in het brein van je lezer. Die daardoor zichzelf herkent en op jouw vakmanschap vertrouwt. Open maar niet soft. Dan worden lezers klanten.

Kies maar, 1 of 3 dagen?

Sommige klanten verwerken na een spardag zelf alles in Word en zetten het dan in hun website. De meesten kiezen de luxe van een driedaagse: het sparren is dan net zo uitgebreid, maar daarna werk ik het netjes voor je uit. Binnen drie dagen heb jij dan de teksten om hoppakee door te schuiven naar je webbouwer.
Zonder correctierondes, want de tekst die je krijgt is ‘all yours’ en de hoofdlijn hadden we samen bepaald, dus dat matcht. En op de achtergrond ben ik heus nog wel even standby… geen zorgen. 

  • 1 dag: sparren & opnieuw structureren.
  • Of 3-daagse met spardag én alles uitgewerkt in Word.
  • Bij mij op kantoor; licht, ruim, zonder afleiding.
  • Van 10 – 14 uur:  in één flow en buiten de files.
  • Inclusief lunch.
  • Gratis en ruim parkeren voor de deur.

Dit appte Marja: “Ik had al funnels maar jouw input voor mijn brochure en die salespage zijn zóveel aansprekender, wil jij ook helpen met een nieuwe funnel? Met datzelfde concrete?”

En dit zei Sylvia over mij:

‘Concepten? Maar maken we het dan wel af, vroeg ik me af?’

‘Maar daarin ben je dus briljant. Dat eerste vel was meteen een hele nieuwe homepage. En eigenlijk kwam ik voor de landingspagina’s en de opvolgmails eromheen. Deels stond dat al, maar de call to actions waren niet goed. Dat wist ik, maar het is bizar hoeveel meer details jij eruit pikte om te verbeteren. Wat ik ook absoluut even wil zeggen: de manier waarop jij het afstemt op mij is bizar goed. Je blijft weg van algemeenheden. En doordat je het mij laat uitspreken, word ik me ineens bewust van datgene hoe ik het werkelijk wil zeggen. Ik ben zo blij dat Laura me naar jou heeft verwezen!’

Nog even dit

Voor als je nog twijfelt… 

Mijn klanten omschrijven me vaak als halve businesscoach, omdat ik zo meedenk. Daardoor ben ik kritisch op wat jij benoemt als unieke punten. Kan ik met je sparren over de nut of noodzaak van een laagdrempeliger aanbod, of het inzetten van een extra onderdeel waardoor je aanbod logisch klinkt en voelt voor de lezer.
Jij hakt de knopen door en ik kan direct laten zien hoe dat doorwerkt in de structuur en bewoordingen. Dan weet jij zeker dat je goed zit en dat is fijn voor mij, want daarmee zijn mijn teksten ook meteen de definitieve versies. Lekker dat tempo!

Ook zoiets?

App me voor een belafspraak zodat we kunnen kijken of we klikken. 

Dit nummer

(06) 4990 8005