Gratis website tips?

Samen Bedenken van je inhoud

In één dag alles helder

Omdat het zoveel meer is dan woorden. Omdat het gaat over je aanbod en dat wat jij anders doet. Omdat we dat zo moeten omdraaien dat het interessant is voor je lezer. Dan worden je lezers klant en werken die teksten voor je!

Voor je website

Je website is de basis. Als daar de goede dingen staan in een logische volgorde en lekker to the point, gaan mensen boeken, bellen of inschrijven. Scheelt veel gebel en veel overbodige vragen. En: de snelle klanten komen direct tot zaken.

Voor je strategie

Strategisch moet het kloppen. Of je nu wel of niet met een weggever werkt of social media inzet. De stapjes moeten klein genoeg zijn en de logica zo smeuïg dat mensen voor jou kiezen omdat bij jou alles klopt en je aanbod super helder is. Daar help ik mee.

Funnel of socials

Ja, ik doe ook LinkedIn teksten en opvolgmails voor je funnel. Omdat het ook daar gaat om de opbouw en de inhoud van de boodschap. Zodat je niet pusht maar wel je aanbod kunt doen. Dit moet je zelf doen, maar we kunnen het samen bedenken.

Zet jou op scherp

Om je boodschap concreet te maken en de clichés onderuit te halen.

Maakt je aanbod voller en romiger

Met hoofdlijnen, details, prijs en uitnodigend gebaar, in welke vorm dan ook. Geen vrijblijvende offerte. Nu je aanbod, hier, concreet en goed!

Leidt tot de actie die jij zoekt

Want je stapt in het brein van je lezer. Die daardoor zichzelf herkent en op jouw vakmanschap vertrouwt. Open maar niet soft. Dan worden lezers klanten.

Mijn aanbod voor jou:

Schrijven kun je zelf als je eenmaal weet wat je moet zeggen. Logisch dus dat je daar hulp bij inschakelt van een goede marketeer die ingaat op de teksten én je aanbod. Je gaat naar huis met vellen vol schetsen, oneliners en stukjes tekst. Dat pak je de dag erna naadloos zelf op, kan het zó naar de webbouwer.
Wil je toch meer, dan boek je een uitwerkdag erbij. Dan zet ik alles voor je in Word. De tekst die je krijgt is ‘all yours’. Omdat jij ná de spardag weet waarom we het zo doen en niet anders. Handig voor je pitch en volgende verkoopgesprekken! Dit houdt het in:

  • 1:1 sparren, schrijven en structureren.
  • Bij mij op kantoor; licht, ruim, zonder afleiding.
  • Van 10 – 14 uur in één flow en lekker qua reistijd.
  • Inclusief koffie/thee en lunch.
  • Prijs € 595,- excl. btw.
  • Met uitwerkdag € 1.149,- excl btw.
  • Gratis en ruim parkeren voor de deur.

Dit appte Marja: “Ik had al funnels maar jouw input voor mijn brochure en die salespage zijn zóveel aansprekender, wil jij ook helpen met een nieuwe funnel? Met datzelfde concrete?”

En dit zei Sylvia over mij:

‘Concepten? Maar maken we het dan wel af, vroeg ik me af?’

‘Maar daarin ben je dus briljant. Dat eerste vel was meteen een hele nieuwe homepage. En eigenlijk kwam ik voor de landingspagina’s en de opvolgmails eromheen. Deels stond dat al, maar de call to actions waren niet goed. Dat wist ik, maar het is bizar hoeveel meer details jij eruit pikte om te verbeteren. Wat ik ook absoluut even wil zeggen: de manier waarop jij het afstemt op mij is bizar goed. Je blijft weg van algemeenheden. En doordat je het mij laat uitspreken, word ik me ineens bewust van datgene hoe ik het werkelijk wil zeggen. Ik ben zo blij dat Laura me naar jou heeft verwezen!’

Nog even dit

Voor als je nog twijfelt… 

De spardag is mijn corebusiness.  Het samen bedenken, daarin zit mijn kracht. Ik ben een halve businesscoach, maar het verschil is dat ik het direct betrek op jouw teksten.

Klanten komen meestal eerst voor hun website, de basis. Vaak later nog eens voor LinkedIn. En als blijkt dat het werkt,  vinden ze het toch wel handig dat we de opvolging deels automatiseren… of wat meer vooraf produceren in bulk. Dan boeken we gewoon nieuwe spardagen en uitwerkdagen. Maar ik heb meer:

Ook zoiets?

App me voor een belafspraak zodat we kunnen kijken of we klikken. 

Dit nummer

(06) 4990 8005