Workshop inclusief fotoshoot op 17 oktober

De Storytelling Doe Dag

Jezelf als merk neerzetten, professioneel overkomen, nieuwe doelgroepen bereiken? Daar heb je foto’s bij nodig. Goede zakelijke foto’s uit je beeldbank. Maar dan? Wil je meer en vaker online zichtbaar zijn zonder je publiek te vervelen? Dan heb je méér nodig en is de Storytelling Doe Dag een geweldige kans voor met name zelfstandigen in de dienstverlening.

Met kleine groep en veel actie

Het idee:

Op deze Doe Dag ga je met een klein groepje andere ondernemers, goed voorbereid, je eigen verhaal vertellen. In partjes voor social media en je website. Afwisselend, spannend, echt jij! 
Je krijgt een lijst van ideeën en je werkt 3 concepten uit, onder begeleiding van mij als copywriter. In het andere dagdeel maak je de bijbehorende foto’s. Goed uitgedacht, anders dan wat je al had en allemaal vanuit een sterk marketingperspectief. 


Je gaat naar huis met:

Ons team

Charlotte Hoekstra is gastvrouw op
deze dag en de organisatorische drijfkracht.
Mede-eigenaar van Branding in Beeld. Los
daarvan marketing consultant, moeder en ruiter.

Meta Groot Antink. Mij ken je wellicht al. copywriter, website specialist en pittig meedenker. Husselt van jouw woorden zo een authentiek verhaal. Zetelt als Tekst met Pit in het mooie Burgum.

Meta Groot Antink. Mij ken je wellicht al. copywriter, website specialist en pittig meedenker. Husselt van jouw woorden zo een authentiek verhaal. Zetelt als Tekst met Pit in het mooie Burgum.

Chiel Hoekstra is de fotograaf op deze dag. Mede-eigenaar van Branding in Beeld. Los daarvan marketing consultant.

Praktisch

Op dezelfde dag regel je ook je beeldmateriaal. Zo zie je ineens hoeveel mogelijkheden je nog meer hebt. Eén dag DOEN om daarna nog maanden vooruit te kunnen.

Productief

Deze shoot is echt een aanvulling op wat je al had of hebt gedaan. Omdat je niet alleen leert over storytelling, maar ook doet én feedback krijgt.

Nog meer info:
Maar... Is het leuk? Zeker, maar ook hard werken en intens. Wij bereiden ons voor op jouw komst. We zien je zwakke én je sterke punten. Je krijgt handreikingen voor jouw content en we dagen je uit om nog méér te laten zien van jezelf. Dat werkt in de marketing. En dat is waar je dit voor doet. Een pittige dag, maar met genoeg gezellige momenten tussendoor, een goede lunch en op een fantastische locatie.
De kleine letters
De shoot is met ongeveer tien ondernemers, verdeeld in twee groepen. Jullie fungeren dus als elkaars figuranten, waarbij de ander vooral anoniem in beeld komt omdat het accent op de ondernemer zelf ligt. Bovendien promoten we de échte actiefoto’s waar je misschien geen andere mensen maar wel andere materialen bij nodig hebt.
Leuke mensen

Kortom: Je leert en creëert al doende en kunt direct publiceren

Inclusief:

1 dag, een groep mede-ondernemers, je eigen storytelling team

3 stories, 10 foto’s, 12 vervolg ideeën

Goede voorbereiding, fijne sfeer, lekkere lunch

Vooraf krijg je een mail met tips en dingen om rekening mee te houden. En een persoonlijke vragenlijst die jij ons ingevuld en z.s.m mag terugsturen. Daarmee bereiden wij ons voor en maken we het draaiboek pasend. Het kan zijn dat we je nog even mailen of bellen over de spullen die je wel of niet meeneemt. Na de shoot kies jij de 10 foto’s die je graag bewerkt wil ontvangen.
Werkwijze

DATUM: dinsdag 17 oktober
9:00 tot 16:30 uur

Adres: Fricoweg 31, in Wergea

Over die locatie; we schieten in de De Fabriek, in Wergea, vlakbij Leeuwarden. Een plek vol variatie, met veel licht en een interieur waar we precies de hoekjes kunnen vinden die we nodig hebben. Gelukkig letten ze er ook op onze innerlijke mens. Deze dag is dus all inclusive met als bonus het vergroten van je netwerk en alle interactie tussendoor.

Dinsdag 17 oktober 2023, vol = vol

Geheel verzorgde dag voor €795,- excl btw .

Let op: je krijgt na aanmelding van ons voorbereidende vragen. Retourneer die snel, we nemen die mee in het draaiboek.

De ideale aanvulling van je beeldbank met content ideeën voor een jaar lang social media, beloofd!

Veelgestelde vragen

Beetje flauw maar wel handig

Is dit niet teveel op één dag?

Nee. Wel veel. Daarom splitsen we het op in twee groepen en houden we een uur lunch- en wandelpauze. Daarnaast zorgen we dat je actief blijft, dat je veel afwisselt en vaak kunt lachen. Dat houdt je hoofd fris.  

Ik sta niet graag voor de camera, is dat een probleem?

Juist dan is deze dag ideaal. Je bent niet aan het poseren, je vertelt een verhaal! Je mag je kennis delen, je expertise laten zien. Voor veel ondernemers zal deze fotoshoot de eerste keer worden dat ze genieten. Niet alleen van het resultaat, maar ook van het proces. Dit smaakt naar meer, dat beloven we!

Ik heb al een beeldbank, is dat niet voldoende?

Waarschijnlijk heb je veel profielfoto’s. Of veel foto’s van jou met je laptop. Nu mag je ánders in beeld. Hoe anders, dat bepalen we aan de hand van jouw input. Zo worden het geen gekke kunstjes maar ben je wel de eyecatcher op een leuke manier. 

Ik hoef toch niet met een yogamat in beeld…

Snappen we. Als yoga jouw corebusiness is, dan boek je natuurlijk gewoon lekker een bedrijfsreportage op je eigen locatie. De dag bij ons is juist voor jouw ándere verhaal. En heb je niks met yoga en wil je ook absoluut zakelijk in beeld? Daar zorgen we voor. Het is geen theekransjes, maar een zakelijke shoot met andere ondernemers. Veel jasjes. Komt goed. 

En wat als ik geen inpiratie heb?

Geen probleem. Door jouw – en onze voorbereiding hebben wij namelijk wél ideeën. En een formule. Als je daarmee start, gaat het balletje vanzelf rollen. Je zult het zien.