Je eigen website:

Tekst, design, foto’s of funnel

wil je uitbesteden maar wel controle?

Als je lekker draait, zou je gék zijn om het zelf te doen, die website maken en vullen. Aan de andere kant wil je wel een persoonlijke site. Eigen foto’s. Leuke gimmicks. Dus ga je uitstellen. Wegschuiven. Terwijl je eigenlijk maar één ding nodig hebt: je eigen team van experts.

k

Alleen teksten?

Teksten laten schrijven die duidelijk maken wat jouw kracht is, en jouw potentiële klant in de actiestand krijgen. Dat kan ik. 

Inclusief foto's en design

Nog leuker: een hele website schetsen, laten vormgeven, eigen fotoshoot en dan alles combineren. Fijn proces, geweldig resultaat.

E-mails en funnels

Voor de volgende stap: alle marketingteksten. Van idee tot wederom design, techniek en kant-en-klaar gekoppeld. 

x per jaar

verschillende opties

uren intern overleg

kopjes koffie

Een team is een jouw eigen rollercoaster. Van profilering met de businesscoach tot techniek van de automatisering.

Waar stap je in?

Vroeger gooide ik mijn teksten over de schutting, in jouw mailbox en jij koppelde het door naar je eigen webbouwer. Dat kost jou veel tijd, de webbouwer sluit niet altijd aan bij mijn visie en de planning is al helemaal een chaos. Sommige websites stonden na een jaar bij een externe webbouwer nog niet online. Zo zonde. In die tijd had je nieuwe website géld moeten opleveren!

Wat is het geheim?

Door samen te werken binnen mijn netwerk is er vanaf het begin een rode lijn. Goed overleg. Geen overlappingen. Met jou bespreken we de hoofdzaken, en onderling regelen we de details. De fotograaf weet wat er moet komen, de webbouwer kan vanaf de intake al los met het raamwerk.

In zes weken hebben we een hele website voor je klaar. Wil je ook Facebook-advertising en een serie e-mails? Hebben we ook onze eigen mensen voor. Geen ruis op de lijn, wel ieder zijn expertise en jij het resultaat. Hoe klinkt dat?

Hoe werkt het?

We bieden veel, maar we eisen ook wat. Commitment, vooral. We beginnen met een telefonische kennismaking. Wordt het een ‘ja’? Dan betaal je 50% vooruit en gaan we een dag ongestoord sparren als intake. Telefoon uit, lunch verzorgd, ik nodig je graag uit in Burgum op mijn flexkantoor.

In de dagen erna werk ik je eerste pagina’s uit. Je krijgt een concept zodat je ziet hoe het uitpakt, de weg die we bij de intake al ingeslagen waren. Word je er blij van, en doorzie je wat het doet met je gemoed als lezer? Dan geef je akkoord, knal ik door en liggen binnen 14 dagen ál je pagina’s in je inbox. Sein je webbouwer dus maar vast in. Hij kan maar beter klaarstaan. 

Omdat je geen half jaar wilt wachten voordat je online bent

Dit concept is inmiddels bewezen:

Wij maken nu met regelmaat gebruik van de diensten van Meta. Voorheen schreven wij teksten zelf maar sinds wij de knoop hebben doorgehakt om hier hulp bij in te schakelen willen wij niet meer zonder! Via mond op mond reclame hadden we contact gezocht met Meta en er was meteen een klik. Ze is doortastend, kritisch en denkt graag met je mee. Meta heeft nu alle teksten voor onze nieuwe website geschreven. Daarvoor hebben we een volle dag zitten sparren, waardoor wij ons ook direct bewuster zijn geworden van de items en specifieke woorden waarmee onze klanten enthousiast worden. En passant maak je dan gelijk een lijstje van de social media ideeën die langskwamen, en de foto’s die we nog nodig zouden hebben. In de dagen erna kwamen de eerste teksten ter inzage. Daarvan heb ik teruggemaild dat wij er alvast héél blij van werden. Uiteindelijk hadden we 14 dagen later het hele pakket aan teksten, plus de schetsen van de indeling zoals Meta die had bedacht. De webbouwer is er nu mee aan de gang en Meta helpt ons met nieuwe marketingcommunicatie. Wij zijn er van overtuigd dat met deze samenwerking het onze onderneming helpt met groeien!

Martin van der Bij, partner @ Allprint.nl

Ik volgde Meta al een tijdje via facebook en wat ze deed sprak me aan. Toen het tijd was voor een andere website heb ik contact met haar gezocht. Vanaf het begin was er een klik. Ze wist precies te verwoorden wat ik bedoel. Via haar ook een super fotograaf en websitebouwer gevonden. De snelheid waarmee gewerkt is, het overleg met alle partijen en het aanvullen en aanvoelen van elkaar was super. Daardoor staat er nu een website die helemaal uitstraalt wat ik met mijn kattenpension kan betekenen voor mijn klanten. Ik kan Meta, Jeroen en Annet van harte aanbevelen en ben superblij dat ik de stap gemaakt heb.

Els Driesprong, CEO @ Kattenpension Silvestris

Ik werk zo’n twee jaar met Meta samen, wat mij als websiteontwikkelaar erg goed bevalt. Ze is duidelijk, to-the-point en resultaatgericht. Ze kan zich goed inleven in de klant en in zijn/haar doelgroep en schrijft prettig; goed leesbare en wervende teksten. Het lijkt soms dat teksten een ondergeschoven kindje zijn voor websites, maar de goed converterende teksten en sitestructuur van Meta bewijzen elke keer dat elke letter zijn investering waard is. Ik kan Meta van harte aanbevelen!

Jeroen Rijpstra, vormgever @ Jeroenwebsitemarketing.nl

Zo’n proces begint met een half uurtje bellen. Doen?