Je eigen website:

Tekst, design, foto’s of funnel

wil je uitbesteden maar wel controle?

Als je lekker draait met je klanten en je eigen sales, zou je gék zijn om ook je hele site nog zelf te doen. Aan de andere kant wil je wel dat dingen bij jou passen. Dus ga je uitstellen. Wegschuiven. Terwijl je eigenlijk maar één ding nodig hebt: hulp. Die kan ik je bieden.

k

Alleen teksten

Teksten laten schrijven die duidelijk maken wat jouw kracht is, en jouw potentiële klant in de actiestand krijgen. Dat kan ik.

of inclusief design

Nog leuker: alles nieuw. Mijn webbouwers zijn dol op mij omdat ik alles compleet aanlever, op tijd en compleet. 

E-mails en funnels

En nóg gaver is het als we ook alles rondom je website creëren. Van gratis weggevers en bedankpagina’s tot upsells en opvolgmails.

x per jaar

verschillende opties

uren intern overleg

kopjes koffie

Uitbesteden werkt alleen als je betrokken blijft en meedenkt. Anders wordt het heel gelikt maar had het net zo goed de tekst van je concurrent kunnen zijn…

Waarom ik dit doe? 

Eigenlijk komt dit vanuit frustratie.

Te vaak zag ik vroeger hoe ik goede teksten had gemaakt, die dan inspiratieloos op een pagina werden gekwakt.

Ik merkte dat er foto’s gebruikt werden waarvan ik mocht hopen dat die tijdelijk waren…wat niet zo was.

En sommige sites waren na 6 maanden heen en weer gemail nóg niet opgeleverd door de bouwer, zó zonde van jouw en mijn energie.

Tegen die tijd dat zulke sites alsnog werden opgeleverd was de ondernemer er helemaal klaar mee. En vaak was het dan nog niet eens góed. Dat wilde ik niet meer.

Daarom doe ik dit anders:

Nu neem ik je mee naar mijn websitevrienden. En plannen we sámen in. Is er onderling overleg.

We delen onze visie op marketing want ja, daarin zit nogal wat verschil. Een marketingwebsite is écht wat anders dan een visitekaartje.

De fotograaf weet daardoor wat er moet komen. De webbouwer stoomt in één keer door. Iedereen is enthousiast, er is flow!

In zes weken hebben we een hele website voor je klaar. Het mag ook met jouw bouwer, maar ook dan lever ik teksten inclusief een uitgebreide briefing. En ik weet dat al die extra’s tijd kosten, dus ik laat me er wel voor betalen. Kwaliteit heeft een prijs.

Even praktisch

Nu klink ik even streng. Want ik verwacht dat jij tijd maakt om samen met mij een dag te sparren als intake. Geen uurtje bij jou in je bedrijf, maar van 10 tot 14 uur, bij mij in Burgum. Dán bereiken we diepgang die je terugleest in het vervolg. Klinkt jouw humor in mijn teksten :).

Vooraf bespreken we welke webbouwer bij jou past en wie de foto’s maakt. We plannen ze alvast in, en facturen gaan zonder mijn tussenkomst naar jou. Geen provisie, wel 50% vooruit betaald. En fijn werken, dat is wat ik ermee opschiet.

In de dagen na de intake krijg je een conceptekst van mij, conform de lijn die we bij de intake al ingeslagen waren. Word je er blij van, dan geef je akkoord, knal ik door en brief ik alles aan de webbouwer. Met mijn schetsen en input is hij 3 x sneller en dus krijg jij meer resultaat voor een scherpe prijs. In 4 à 6 weken staat je website. Terwijl jij de laatste factuur betaalt, lopen de reacties al binnen 🙂

Omdat je geen half jaar wilt wachten voordat je online bent

Dit concept is inmiddels bewezen:

Ik volgde Meta al een tijdje via facebook en wat ze deed sprak me aan. Toen het tijd was voor een andere website heb ik contact met haar gezocht. Vanaf het begin was er een klik. Ze wist precies te verwoorden wat ik bedoel. Via haar ook een super fotograaf en websitebouwer gevonden. De snelheid waarmee gewerkt is, het overleg met alle partijen en het aanvullen en aanvoelen van elkaar was super. Daardoor staat er nu een website die helemaal uitstraalt wat ik met mijn kattenpension kan betekenen voor mijn klanten. Ik kan Meta, Jeroen en Annet van harte aanbevelen en ben superblij dat ik de stap gemaakt heb.

Els Driesprong, CEO @ Kattenpension Silvestris

Ze is doortastend, kritisch en denkt graag met je mee. Meta heeft nu alle teksten voor onze nieuwe website geschreven. Daarvoor hebben we een volle dag zitten sparren, waardoor wij ons ook direct bewuster zijn geworden van de items en specifieke woorden waarmee onze klanten enthousiast worden. En passant maak je dan gelijk een lijstje van de social media ideeën die langskwamen, en de foto’s die we nog nodig zouden hebben. In de dagen erna kwamen de eerste teksten ter inzage. Daarvan heb ik teruggemaild dat wij er alvast héél blij van werden. Uiteindelijk hadden we 14 dagen later het hele pakket aan teksten, plus de schetsen van de indeling zoals Meta die had bedacht. Heel blij mee.

Martin van der Bij, partner @ Allprint.nl

Ik werk zo’n twee jaar met Meta samen, wat mij als websiteontwikkelaar erg goed bevalt. Ze is duidelijk, to-the-point en resultaatgericht. Ze kan zich goed inleven in de klant en in zijn/haar doelgroep en schrijft prettig; goed leesbare en wervende teksten. Het lijkt soms dat teksten een ondergeschoven kindje zijn voor websites, maar de goed converterende teksten en sitestructuur van Meta bewijzen elke keer dat elke letter zijn investering waard is. Ik kan Meta van harte aanbevelen!

Jeroen Rijpstra, vormgever @ Jeroenwebsitemarketing.nl

Mijn inhuren begint met bellen,
maar dan wel op afspraak