Website laten schrijven en bouwen

Wil je gelijk ook een nieuwe website laten bouwen?

Ik werk samen met de beste vormgevers

Veel klanten vroegen in de afgelopen jaren of ik ook hun website kon bouwen. En altijd was het antwoord nee. Simpelweg omdat ik nog niet de partijen had die naadloos aansloten op mijn werkwijze. Die heb ik nu wel. Webbouwers met zoveel visie op marketing, dat zij een website precies zo zouden opzetten als ik dat doe.

En omdat ik al het voorwerk doe, met jou, kunnen deze webbouwers de meest strakke designs loslaten op jouw bedrijf, afgewerkt tot in de puntjes. De fotograaf weet precies wat wij nodig hebben.

En het allermooiste? Ze werken net zo strak volgens planning als ik. Niet allemaal klanten door elkaar, maar project voor project. Zo voorkom je dat het eindeloos doorsleept. Dat de energie weglekt. We nemen eerst even afstand en tijd om goed te sparren. Vervolgens knallen we er volle vaart in. We overleggen onderling en houden de vinger aan de pols bij jou. Na veertien dagen leveren we teksten, schetsen en foto’s naar de webbouwer. En binnen een maand kan jouw nieuwe site online! 

Hoe werkt het?

Intake met mij

De intake doe ik. Samen bepalen we wat je nodig hebt. Dat koppel ik door aan de webbouwer die we vooraf samen kiezen, want ik heb er meer.

Eerst de structuur

Tijdens de intake maken we  de indeling van de pagina’s en de manier waarop ze naar elkaar verwijzen. Ook de rode draad en jouw unieke punten bepalen we samen.

Fotografie vooraf

Een serie eigen foto’s van jou en je locatie, of ergens óp locatie, is heerlijk om de vormgeving mee te starten. Daarom zorgen we dat die foto’s er als eerste komen.

Teksten akkoord

Na de intake ga ik schrijven. De eerste concepten bekijk je globaal. Is de toon goed? Dan ga ik door. Aan het eind lees je alles écht kritisch door en gaan we vormgeven.

Vormgeving tot in detail

De schetsen en instructies lever ik aan de bouwer. Jij doet nog wel een Skype-sessie of een live kennismaking. Alleen op die manier wordt de website écht jouw site.

Superstrak opgeleverd

Het eindproduct is een coproductie waar we allemaal scherp op waren, zonder dat jij er elke dag vragen over krijgt. Door de snelheid houden we de rode draad vast.

Waarom het werkt?

Heb je ooit eerder een website laten maken of zelf gebouwd? Dan weet je hoe slopend dit proces als het maar duurt en duurt… Steeds weer bedenken hoe je het ook alweer wilde hebben. Steeds weer ietsje bijschaven… Op het laatst heb je geen idee meer wát, wáár staat. En of het er wel in staat, zelfs dat!

Een straf tempo

Mijn aanpak is dat ik website voor website doe, één klant tegelijk. Daardoor blijf ik in de flow. Weet ik precies wat ik met jou heb afgesproken. En is het totaalbeeld zo compleet dat de webbouwer stuitert van enthousiasme om te mogen beginnen. De fotograaf krijgt van ons goede instructies en weet wat wij bedoelen. Er is ruimte voor jouw inbreng, maar we geven ook actief suggesties.

Tussentijdse beoordeling

Als er vragen zijn, of twijfel over een bepaalde alinea of foto, overleggen wij onderling. Het voordeel is dat jij dus het eindresultaat ziet. Pas dan, en dan ook écht, vragen wij je om superkritisch te kijken of het is zoals jij het verwachtte. Jij bent dan nog scherp. Je hebt samen met ons de rode draad uitgezet. En je hebt goede foto’s, dus het kan eigenlijk alleen maar een resultaat zijn waar je supertrots op bent.

Dit zeiden klanten die je voorgingen:

” Mijn wens was alles volledig uit handen te geven wat betreft nieuwe teksten voor op mijn nieuwe website. Teksten schrijven is nu eenmaal niet mijn expertise. De teksten die ik zelf had geschreven waren het nét niet. Daarom zocht ik iemand die mij daarbij kon helpen. Iemand aan wie ik mijn verhaal kon vertellen en die vervolgens mijn verhaal kon doorvertalen naar mooie teksten. Teksten die enerzijds passen bij wie ik ben als ondernemer en die anderzijds mijn doelgroep aanspreken. En wat mij betreft is dat goed gelukt!
In Meta heb ik een hele goede tekstschrijver gevonden. Zij richt zich speciaal op teksten voor websites maar kon zich ook goed in mij als ondernemer verplaatsen. En na een dagdeel samen mijn diensten en oude teksten door te spreken kon zij al aan de slag.
Ik heb het hele traject en de samenwerking als erg prettig ervaren. Ook hoe Meta de contacten en samenwerking met mijn huisstijl- en website ontwerper heeft opgepakt, erg fijn hoe dat is gegaan! ” Miranda de Groot

Virtueel Business Manager, De Groot Business Management

Prijs en opties

Een nieuwe website inclusief teksten en fotografie blijft bij ons meestal onder de € 5000 excl. BTW.

Bel als je interesse hebt, want de exacte prijs hangt ervan af hoe uitgebreid je website is, en of er veel extra dingen geprogrammeerd moeten worden.

Je krijgt elke dienst gefactureerd van mijn teamleden apart. En mijn tarief betaal je in twee termijnen, zodat je automatisch de kosten spreidt. Altijd prettig.

Twijfels?

Bel of mail gewoon zodat we een telefonisch overleg kunnen inplannen. Aan de hand van jouw verhaal kan ik inschatten of je website past binnen ons concept en of onze reisafstanden te overbruggen zijn. 

De basis SEO zit er meestal bij, bijvoorbeeld, maar misschien wil je ook wel een complete salesfunnel met Active Campaign. Of je hebt net hele goede foto’s laten maken door je huisfotograaf. Afijn, ik pin me niet vast op de prijs. Maar voor vijfduizend euro is echt wel wat mogelijk. Wil je later beslissen en mij nu alvast volgen? Like dan mijn Facebookpagina, dan vergeet je me niet.

Wil je liever toch alleen hulp bij je teksten? Bekijk dan de pagina ‘samen sparren’. Of laat je mij alleen alle teksten schrijven? Dat kan ook héél prettig zijn als je het al druk hebt.