Service van de zaak:

Van mij, voor jou!

Opname van de Meta LIVE van 7 juli 2021.

Dit is de opname van de laatste META LIVE sessie; het webinar waarin ik in een klein uur de vinger op de zere plek leg van zoveel mogelijk websites van ondernemers. Kijk en controleer of jouw site dezelfde klantenlekken vertoont.

NB: Ik werk niet voor de grote multinationals, de bol.commen en de Coolblue’s. Ik laat je wel zien hoe je de lessen uit de analytics van die grote bedrijven kunt vertalen naar jouw praktijk als coach, dienstverlener, adviesbureau of specialist in een bepaald product.

Opname van de Meta LIVE van 16 juni 2021.

Opname van de Meta LIVE van 14 april 2021.

Opname van de Meta LIVE van 16 februari 2021.

Opname van de Meta LIVE van 16 december 2020.

Aan het eind verwijs ik naar deze twee opties:

Wil je zelf meer uit je website halen? Mijn cursus helpt je door de hele basis, van homepage tot contact. Met tussendoor een extra aanbod om tegen betaling toch je teksten te laten nakijken.

En is je site goed, maar wil je meer klanten naar die site toe hebben? Dan raad ik je KOO aan: Kickstart Online Ondernemen. In dat programma nemen we je echt bij de hand, om in 90 dagen een heel systeem op te zetten:

Een doe-het-zelf programma met enorm veel ondersteuning, dus eigenlijk: doe het samen!

In KOO bouw je je goede website alleen uit, met specifieke pagina’s voor je funnel. Wil je eerst je website zelf optimaliseren, zodat het daar alvast klopt? Dan kun je beter starten met mijn cursus en is KOO een logische tweede stap.

HEBBEN?!

Die cruciale copytips waarmee jouw website ook 'gewoon' klanten oplevert zoals je bij anderen ziet gebeuren?

Geef je website een flinke zwieper zonder de boel compleet te verbouwen en ervaar dat jouw verhaal ook stukken beter kan! 

Die wil je hebben! Toch?

Helemaal gratis
Van Meta Groot Antink, websitemarketeer en copywriter bij Tekst met Pit