LIVE feedback op je website!

Schrijf je in. En kies zelf of je in de eerstvolgende mail je eigen website ook kandidaat stelt voor deze pittige feedback. Ik probeer minimaal tien inzendingen te bespreken tijdens dit webinar! 

Met deze inschrijving geef je automatisch toestemming om vaker mails te ontvangen van mijn bedrijf, Tekst met Pit.

Mijn feedback is pittig maar wordt gewaardeerd:

“nog even feedback voor jou: ik vond jouw voorbeeld en structuur geweldig. Zit al jaar te worstelen met inhoud! dus super bedankt.”
Annet
“Nou wat ben ik ongelooflijk blij met jouw super goede feedback. Echt. Dat is precies de scherpte, en de punten op de i, waar ik nog naar op zoek was. Best nog even een klus om alles nog een keer aan te passen. Maar.. ik ben dan nu ook apetrots op het eindresultaat! :-). Mijn gratis weggever is nu definitief. Mijn salespage is nu definitief. En mail 0, 1, 2 en 3 zijn definitief. ”
Mireille

Wie ben ik?

Ik ben Meta Groot Antink. Content Queen. Ik heb me gespecialiseerd in de marketingwerking van websites. Richt me niet alleen op tekst, maar prik ook door slechte vormgeving heen en ben gek op psychologie… om daarmee jouw kijker nog meer te helpen om te kiezen…. Meestal voor jou.

Je kunt mij inschakelen voor een dagdeel sparren en structureren. Je kunt mij inhuren om je volledige website te maken. Of je doet het zelf: ik heb ook een online cursus voor je klaar staan.

Maar als je me nog niet kent… het is logischer om eerst mijn webinar even bij te wonen!