fbpx

‘Een triggerend totaalpakket’

Voor ondernemers die ontzorgd willen worden

Fotografie, vormgeving en teksten verzorgd door Annet, Jeroen en Meta

Binnen één maand online

 

Website laten bouwen, inclusief foto’s en teksten? 

Na jaren van meekijken, bijsturen en me ergeren aan ondermaatse eindproducten , heb ik nu een eigen team opgezet om ook het totaalpakket te kunnen bieden: een website inclusief fotografie, teksten en vormgeving. 

In dit trio met Annet Eveleens Fotografie en Jeroen Websitemarketing kan ik garant staan voor de kwaliteit.
Omdat zij net als ik op afspraak werken.
Focus houden.
En wij onderling communiceren zonder onnodig te storen zodat we in de flow blijven, allemaal.

Het liefst zou ik willen eisen van al mijn klanten dat ze dit pakket afnemen, maar dat kan ik niet maken…  

Maar zit je niet vast aan je eigen webbouwer? Dan zou ik dit aanbod echt héél serieus overwegen.
En boek je mij alleen voor je teksten? Niet achteraf komen klagen dat het toch tegenvalt…

Dit kan ik beloven:

Onze eerste gezamenlijke klanten waren razend enthousiast over onze aanpak.

Ten eerste de fotoshoot. Die wordt steevast heel relaxed en dat levert de meest authentieke foto’s op.
Daarna de structuur. Die bepalen we samen zodat we direct de juiste dingen doen. Wedden dat Jeroen de volgende dag al een concept heeft omdat hij niet kon wáchten om er iets moois van te maken?

En tot slot de teksten. Teksten die uit jouw mond hadden kunnen komen. Maar ze komen uit mijn toetsenbord. En in de tussentijd onderga jij een soort privé-coaching in de copywriting waardoor je voortaan zelf de goede woorden kiest voor jouw mailing of offerte. 

En het eindresultaat? Dat is supersnel, origineel, helemaal van jou en tot in de puntjes afgewerkt. Alles blijft ook mooi op je tablet en mobiel en ja, alle linkjes werken.

Aanbod:

  • Fotoshoot op locatie
  • Intake van een dag met mij en webbouwer
  • Uitwerken van alle teksten incl.  basis SEO
  • WordPress website gebouwd én gevuld
  • Strakke planning, doorgaans in 1 maand live!

 

Prijs vanaf: € 4.495 excl. BTW

Kattenpension Silvestris blijft haar concurrenten nu voor: 

“Ik volgde Meta al een tijdje via facebook en wat ze deed sprak me aan. Toen het tijd was voor een andere website heb ik contact met haar gezocht. Vanaf het begin was er een klik. Ze heeft precies de juiste toon weten te vangen in de teksten en als ik de site nu lees is het zo persoonlijk en precies wie ik ben. Via haar ook een super fotograaf en websitebouwer gevonden. De snelheid waarmee gewerkt is, het overleg met alle partijen en het aanvullen en aanvoelen van elkaar was super. Daardoor staat er nu een website die helemaal uitstraalt wat ik met mijn kattenpension kan betekenen voor mijn klanten. Ik kan Meta, Jeroen en Annet van harte aanbevelen en ben superblij dat ik de stap gemaakt heb.”

Els Driesprong

Kattenpension Silvestris

Over het team

Annet Eveleens is al haar leven lang bezig als fotografe. Diverse CEO’s willen alleen haar als portretfotograaf en haar foto’s halen regelmatig de krant als het gaat over aardbevingen en politiek. 
Jeroen Rijpstra was jarenlang grafisch vormgever voordat hij een tuinhuis bouwde en voor zichzelf begon. Hij is goed in het mooie beeld, maar net zo sterk in de technische afwerking. 
En ik? Ik ben ruim tien jaar copywriter, webtekstspecialist, trainer en coach in de websitemarketing. Enthousiast, gedreven en erg resultaatgericht. En laat dat nu net zo goed passen bij die andere twee! 

Nog meer expertise nodig?

Wat wij je bieden, is behoorlijk afgekaderd. Althans, voor deze richtprijs. Met ons gezamenlijke netwerk kennen we natuurlijk nog veel meer experts. Op het gebied van video bijvoorbeeld, of animaties. Hosting en onderhoud. Persberichten en boeken schrijven. Ga je met ons werken, dan krijg je uiteraard ook toegang tot al onze contacten.  En dat zijn er véél!  

Weet je genoeg?

Bel me of laat je gegevens achter, dan bel ik je terug zodra ik mijn mail lees.