Kan het beter?

Laat jouw website  scoren!

Leuk en leerzaam! 

Flabbergasted waren ze. Pijnlijk eerlijk vonden ze me: mijn cursisten tijdens mijn eerste grotere training. Deze dag is dan ook niet voor watjes. Wel voor ondernemers die bereid zijn om dingen om te gooien en dieper op de inhoud te gaan zitten. Daar scoor je mee, en dat is waar ik voor ga. Ga je mee?

k

Logica

We kijken naar je structuur: is alles logisch en vindt jouw bezoeker de weg – heen én weer terug?

Boodschap

We kijken naar de inhoud: vertel jij wat je bezoeker wilde weten én benoem je de juiste USP’s?

Sfeer

We zoomen in op je tekst. Een spoedcursus neuromarketing. Leer denken als een copywriter.

sheets

Lachsalvo's

lekkere broodjes

ideeën voor thuis

Na afloop stuiter je nog na. En ik praat snél. Maar jeetje, hier steek je wel véél van op! 

Inzicht = conversie

Bijna 80% van de websites gebruikt nog altijd geen psychologie in de content.
Daardoor is je site móói, maar niet altijd even logisch.

Als bedrijf trek je wel kijkers, maar geen kopers. Zo zonde!

Tijdens de Waanzinnige Websitedag laat ik je zien hoe het werkt.

Waar jouw lezers onbewust door geprikkeld worden, waar ze op afhaken. En welke elementen hun brein zoekt voordat ze bereid zijn met jou in zee te gaan. 

 

Wat mag je verwachten?

Ik houd de groep bewust klein, zodat ik alle theorie kan uitleggen aan de hand van jullie eigen websites. Daardoor krijg je een enorme bak aan input.

Je laptop mee is handig maar implementeren doe je later, of laat je doen. 

Houd papier en pen in de aanslag en kijk mee, naar alle goede punten én de grote missers. Inclusief suggesties om het op te lossen.

Is dit het juiste moment?

Het juiste moment is nooit. Maar als je je website komende tijd wilt verbeteren… of als je iemand een nieuwe website gaat laten bouwen, is het zonde om dat te doen op basis van dezelfde kennis die je al had. 

Met nieuwe inzichten weet je wat er beter kan. Wat je absoluut wilt toevoegen en wat je zeker gaat schrappen. 

Wees erop voorbereid dat deze kennis jouw blik op jouw boodschap voorgoed verandert. Je gaat anders kijken naar je website, maar je zult je nieuwe boodschap ook gebruiken tijdens je pitch en op social media. 

Aan het eind verbeter je zelf je website. Moeiteloos. En met een plan.

Dit zeiden eerdere klanten: 

Wij waren best tevreden over onze website. ‘Wat kan Meta hier nog op aan te merken hebben, terwijl het ook nog binnen onze stijl blijft, dachten wij'. Nou, dat kon ze. We hebben heel veel tips en inzichten gekregen. Door deze dag heb ik er een duidelijk beeld bij gekregen hoe de nieuwe website eruit moet komen te zien. Deze dag heeft me meer gegeven dan ik had verwacht. Meta is eerlijk, soms pijnlijk eerlijk. Precies wat ík nodig had.

Margriet Postma, Officemanager @Kies Koers.nl

Meta weet met veel passie en enthousiasme uit te leggen hoe een website opgebouwd dient te zijn om zoveel mogelijk klanten te trekken en ze geboeid op je website te houden. Door gelijk concrete tips te geven, kun je gelijk zelf aan de slag. Heel waardevol is dat je nu ook begrijpt waarom een aanpassing verstandig is. Gewoon praktisch dus, nuttig, leerzaam en je gaat met een hoofd bomvol inspiratie naar huis. Meta, dank!

Anoula Voerman, landschapsontwerper @ RO-Visuals.nl 

Bedankt Meta, voor de vele nuttige tips, tops en adviezen. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven hoe ik mijn website en mijn marketing verder kan optimaliseren en benutten. Hartelijke groeten,

Marjan Borger, eigenaar @ Vertaalbureau Easy Translation.nl

Lijkt het je wat? Even overleggen?