Volledig uitbesteden

Lekker al je teksten laten schrijven?

Volledig uitbesteden geeft rust

Ben je al maanden bezig met je website? Staat je vormgeving klaar maar lukt het niet om de inhoud als samenhangend geheel online te krijgen?

Het schrijven van je eigen webteksten is voor elke ondernemer lastig genoeg.

Dat komt omdat je nadenkt over je inhoud, terwijl je tegelijkertijd al zoekt naar manieren om het te verwoorden. En dan moet je óók nog eens in de huid van je lezer kruipen, terwijl je zo gewend bent om vanuit je eigen perspectief te handelen. Aargh, wat een gedoe!

Het uitbesteden van je webteksten zorgt ervoor:

  • Dat je die rollen weer kunt scheiden.
  • Dat je teksten smeuïg worden zonder jargon en open deuren.
  • En dat je website snel online kan. Eindelijk!

Het sparren moet je samen doen, het is tenslotte jouw bedrijf. Maar het schrijven vervolgens uitbesteden, dat geeft echt heel veel rust. Weten dat je verhaal klopt, dat je woorden afgewogen worden en je structuur gewoon logisch is… Voel je de spanning al uit je schouders zakken?

Ik help je graag:

De beste aanpak bepalen

Tenminste, als dit de hulp is die jou het beste helpt. Om dat zeker te weten, is het handig om eerst even te bellen. Kunnen we meteen de planning bespreken.

Passend bij je marketing

We sparren dus veel en kijken naar je hele ‘pad der verleiding’. Dus inclusief een eventuele gratis weggever, een blog en je manier van contact leggen met je lezer.

Logische opbouw

Daarna schrijf ik thuis de teksten. Gewoon in Word, zodat je zelf ook altijd de originele  tekst behoudt. Aan het eind van de week is alles af.

Relevante details boven tafel

Tijdens een grondige intake bij jou, bij mij of ergens op locatie, wil ik alles van je weten. Waarom jouw klant bij jou  moet zijn, wat hij of zij krijgt in jouw dienst of product, en wat jouw aanpak zo krachtig maakt.

De taal van je klant

Ik zoek die punten waar jouw lezer om zal zoeken. En terwijl jij mij de inhoud vertelt, denk ik alvast na over de pakkende woorden en de mooie details. Zo bepalen we samen wat jouw klant zal raken.

Klaar voor de finale

Wil je wat aanpassen? De tekst is helemaal van jou! Maar, je weet ook waarom ik bepaalde zinsneden heb gebruikt. Dus de vraag is óf je nog wel iets wilt veranderen. Meestal kan de tekst zó naar de webbouwer.

Voordelen: helderheid en overzicht

In de praktijk blijkt steeds weer dat uitbesteden best een hele stap is, maar dat de klanten die het doen, na de intake echt superblij naar huis rijden. De intake is namelijk al een verhelderende ochtend of middag op zich.

Door mijn vragen wordt jouw verhaal helder en vallen ook direct de zwakke punten op.
Daardoor maken we grote sprongen vooruit.

Al pratend boetseren we al jouw ingrediënten tot een verkoopverhaal waarvan jij voelt dat jouw klant er enthousiast van zal worden. Je rijdt moe maar zingend naar huis, durf ik je te voorspellen!

De kracht

Een gewone tekstschrijver laat jou namelijk vertellen en schrijft keurig jouw verhaal op.
Lijkt niks mis mee, maar ik vind het zo leuk om eerst dat verhaal te versterken, inhoudelijk.

Bovendien kijk ik mee naar de structuur van de website, zodat de teksten logisch op elkaar aansluiten en ik makkelijk kan doorverwijzen. Wel zo handig voor mij, en nog veel prettiger voor de potentiële klant die voor het eerst jouw website bezoekt. Ik ben geen coach, maar wel een coachende tekstschrijver.

 

Prijs en opties

De kosten: € 1500,- excl. btw. Nooit minder, soms meer. Als je zoveel verschillende diensten en producten aanbiedt dat ik het niet meer rond krijg binnen een werkweek, dan moet de prijs iets omhoog. Of we schrappen een paar pagina’s. Ik werk hard, maar ik heb grenzen. Gelukkig vermeld ik dat op voorhand.

Datum en locatie

De werkplek bepalen we in overleg. Ik heb fijne flexkantoren in Hoorn,  Zwolle en in Friesland en Groningen. De intake is nagenoeg altijd op maandag, zodat ik de rest van de week in één flow kan doorwerken aan jouw teksten.

Dit zeiden klanten die ook alles lieten schrijven:

“Ik blokkeerde op het moment dat ik wilde schrijven aan mijn content. Dit gaat me nooit lukken, dacht ik. Ik heb echt hulp nodig. Meta wist met haar scherpe vragen de essentie uit mij te krijgen. Ik vertelde en zij schreef het op. Kernachtig, helder en to the point. Binnen twee weken was ik met mijn website online. 

Leona Bishop

Leiderschapscoach, Bishop's Way

“Meta wist met vaart en humor mijn gedachtenspinsels en losse flodders een samenhangend verhaal te maken. Wat ik heel prettig vond, was dat er na oplevering van de tekst nog tijd voor contact was. Resultaat: een tekst die staat als een huis, lekker leest én in minder dan de helft van de tijd die het mij alleen zou hebben gekost.”

Judith Bijdehand

Budgetcoach, Judith Bijdehand

“Jij voelde goed aan waar ik naar op zoek was en je gaf goede aanvullingen op hetgeen ik zelf voor ogen had. Dit was de investering dubbel en dwars waard. Na mijn feedback op het eerste stuk tekst wat je me toezond, had je aan een paar woorden genoeg. Je pikt feedback erg goed op en doet er ook direct wat mee.’’

Nadia de Koning

fotograaf, NDK Fotografie

Twijfels?

Misschien wil je eerst vooral advies omdat je eigenlijk het liefst je hele website zelf gaat doen. De rode lijn heb je dan al, misschien een idee van de structuur? Dan kan samen sparren met mij een leuke optie voor je zijn.

Of misschien wil je vooral feedback op je eigen teksten? Dan kan ik je grote stappen vooruit helpen als je gebruik maakt van het online programma. Daarin schrijf jij in je eigen tempo de teksten aan de hand van mijn instructie, en voorzie ik al jouw pagina’s van commentaar. Je vindt dit aanbod onder samen schrijven.

Bel of mail gerust even

Mail of bel gerust voor overleg. Dan weet je meteen of en wanneer ik eventueel tijd heb voor jouw teksten. Ik werk aan één klant tegelijk, dus mijn agenda zit redelijk vlot vol.