fbpx

‘Wacht jouw webbouwer al tijden op tekst?’

Voor alleskunners die niet zelf aan de websiteteksten toekomen

Binnen 14 dagen
Alle teksten voor je geschreven

Je eigen website is het moeilijkste wat er is! 

Misschien kun je zelf best aardige teksten schrijven. Maar je eigen visie leuk verwoorden is een heel ander verhaal.
Ten eerste zit je er te dicht bovenop.
Ten tweede ben je niet gewend om marketingteksten te schrijven, waarschijnlijk.

En ten derde: als je druk bent met je klanten, ga je het nooit redden om alles in één flow te schrijven, binnen een korte periode. En dat zie je terug in het resultaat.

Het grote voordeel van mij inhuren voor het schrijven van jouw teksten:

Waarom bij mij? 

Mijn kracht als tekstschrijver is dat ik marketingtechnisch met je meedenk. Een gewoon netjes verhaal over wie jij bent en wat je doet, is voor een website namelijk niet genoeg.

Als je klanten wilt via die site, zul je meer moeten doen.
Je lezer een beetje hebberig maken, bijvoorbeeld. Je lezer informeren, of juist even tijd gunnen om na te denken, zonder dat je ze laat weglopen van je site. Dat is mijn specialisme.  Smeuïge teksten, mét pit!

Voordat ik ga schrijven, zitten we een dag samen alles uit te spitten. In die paar uur leer je hoe je de juiste punten van juist jouw bedrijf naar voren brengt. Handig voor al je mails, offertes, folders en advertenties. Alle websiteteksten zijn vrij van copyright en je mag ze overal dus in doorplaatsen. 

Kosten en baten:

  • Intake van een dagdeel
  • Al je tekstpagina’s uitgeschreven
  • Basis optimalisatie SEO
  • Mooie flow in je opeenvolgende pagina’s
  • Uitgewerkte salespages per dienst/product
  • Alle schetsen op foto
  • Strakke deadline, binnen 14 dagen na intake

 

Jouw investering: € 1995,- excl BTW

Martin en Margriet van Allprint Dokkum zijn vaste klant geworden:

“ Wij maken nu met regelmaat gebruik van de diensten van Meta. Voorheen schreven wij teksten zelf maar sinds wij de knoop hebben doorgehakt om hier hulp bij in te schakelen willen wij niet meer zonder! Via mond op mond reclame hadden we contact gezocht met Meta en er was meteen een klik. Ze is doortastend, kritisch en denkt graag met je mee. Meta heeft nu alle teksten voor onze nieuwe website geschreven. Daarvoor hebben we een volle dag zitten sparren, waardoor wij ons ook direct bewuster zijn geworden van de items en specifieke woorden waarmee onze klanten enthousiast worden. En passant maak je dan gelijk een lijstje van de social media ideeën die langskwamen, en de foto’s die we nog nodig zouden hebben. In de dagen erna kwamen de eerste teksten ter inzage. Daarvan heb ik teruggemaild dat wij er alvast héél blij van werden. Uiteindelijk hadden we 14 dagen later het hele pakket aan teksten, plus de schetsen van de indeling zoals Meta die had bedacht. De webbouwer is er nu mee aan de gang en Meta helpt ons met nieuwe marketingcommunicatie. Wij zijn er van overtuigd dat met deze samenwerking het onze onderneming helpt met groeien! ”

Martin van der Bij

Allprint

Bonus: mijn achtergrond

Ik kom uit de journalistieke hoek, maar ik ontdekte al snel dat ik veel liever jouw verhaal mooier maak. Liever nog: jouw aanbod.
Zo bedenk ik spontaan allemaal extra’s waarmee jij kunt promoten.
Vul jouw inhoud aan.
Plaats kanttekeningen bij alle onderdelen waarvan ik denk dat jij sterker uit de hoek zou kunnen komen, met jouw achtergrond.

Daarom ben ik Tekst met Pit. Eigenlijk eerst coach, dan tekstschrijver. En eigenlijk ook je marketing-mastermind. Als je dat zoekt, zit je bij mij goed.

Ook voor salesfunnels

Heb je meer nodig? Bijvoorbeeld omdat je bezig bent met het inrichten van complete salesfunnels? Ook daar kan ik je mee helpen. Doe bijvoorbeeld eerst een live Funneldag bij Ronald Jagt van Marketingfans. En laat mij je vervolgens helpen met de content van je funnel en het schrijven van bijvoorbeeld blogs en mailings.

Weet je genoeg?

Bel me of laat je gegevens achter, dan bel ik je terug zodra ik mijn mail lees.