fbpx

‘Sparren, schetsen en finetunen’

Voor drukke ondernemers die alles in hun hoofd hebben

1 dagdeel
Adviseren, uitdenken,
structureren, overdragen

Geef jij je website plannen een kickstart?

Samen sparren en schetsen is de perfecte manier om een werkelijk wervende website te ontwikkelen. Een gedegen voorbereiding met praktische stappen en veel structuur.

Vooral bedoeld voor ondernemers die hun webbouwer willen instrueren, maar zelfs daar niet aan toekomen. Of ondernemers die hun eigen site beheren, maar de draad zijn kwijtgeraakt en steeds verder verzanden in hun verbeterplannen. 

Een sparsessie trekt je los. Geeft energie en richtlijnen. En als het goed is, krijg je hiermee ook een messcherpe offerte van je webbouwer, of je maakt het zelf in een paar dagen af. 

Kies zelf maar:

Een ochtend of middag sparren met mij kan op elk moment heel veel voordeel opleveren.
Doen we het vooraf? Dan zetten we de rode draad uit voor je hele profilering, en je structuur.
Doen we het achteraf, op basis van je huidige website? Dan kun je na deze middag een complete metamorfose doorvoeren. Teksten, indeling en samenhang zetten we dan samen op scherp.

Aanbod:

Samen een dagdeel sparren en schetsen
– bij mij op locatie –

Bepalen van je juiste profilering
– met bijbehorende woorden –

Schetsen van logische structuur
– inclusief flow door de website – 

Eventueel ook voor optimaliseren van je eigen teksten of een upgrade van je oude website

Prijs: € 350,- per dagdeel of hele dag € 595,- 

Kees Noppert van Maxima Centrum Burgum was alvast heel content met mij:

“ Ik had al een gesprek gehad met een reclamebureau die onze website zou bouwen. Onze huidige site zag er ook nog wel goed uit, voor buitenstaanders. Maar ik merkte dat ik niet kwijt kon wat ik wilde en bij een marketingtraining werd de vinger op een aantal zwakke plekken gelegd die ik zelf niet had gezien. Daarom leek het me beter om deze site vanuit de basis goed op te zetten, met Meta als onafhankelijke expert. In een halve dag hebben we alles geschetst en doorgesproken hoe en waar het beter kon. Aan het eind had ik zelf dus ook veel beter voor ogen waar ik op moest letten. Ik heb zelf een marketingachtergrond, dus met de aantekeningen van deze dag kon ik zelf de teksten wel schrijven. Uiteindelijk bleek dat ook. De webbouwer was blij met mijn duidelijke wensenlijst. Het duurde nog even voordat de nieuwe website online ging, omdat ik zelf nog wat dingen tussendoor had. Maar wat we nu laten zien, en hoe het functioneert, daar ben ik dik tevreden over. Ik durf best te zeggen dat elke euro in dit proces goed geïnvesteerd is, met goede partijen en een mooi resultaat. Dat lijkt me belangrijk voor elke ondernemer.”

Kees Noppert

Proset BV

Mijn achtergrond

Als tekstschrijver voor vakbladen kreeg ik steevast het geijkte PR-verhaal als ik een CEO of kleinere ondernemer interviewde. Een hoop wollige woorden voor dingen als de beste ‘prijs-kwaliteit’ en dat soort dingen. Toen al schoot ik in de rol van adviseur. Vertelde ik die directeur liever welke insteek zijn verhaal vele malen interessanter zou maken. Dat sloeg aan, en is nog steeds één van de leukste dingen van dit werk. Meedenken, verfijnen, omdraaien, en optimaliseren. Ik geef je privéles marketingdenken, met de woorden die passen bij jouw bedrijf. Goud waard, zo’n dagdeel! 

Of wil je extra coaching in de breedte?

Heb je het gevoel dat je meer nodig hebt om klanten te vinden en je business te laten groeien? Ik doe dit sparren en structureren ook als gast-trainer bij businesscoach Jolanda Wicherson. Misschien is haar traject iets voor jou?

Weet je genoeg?

Bel me of laat je gegevens achter, dan bel ik je terug zodra ik mijn mail lees.