sparren, schetsen en (her)schrijven

Je teksten aanscherpen?
In 1 dag help ik je verder

Voor

Structuur en een kickstart

Soms blijf je hangen of steeds opnieuw opstarten. Het is jou al niet duidelijk waar je heen wilt, althans, je weet juist precies wat je wilt, maar tijdens het schrijven komt alles op één hoop. Een dagdeel met mij helpt je aan een gedegen strategie. Of je hebt je teksten al af en we zetten samen de puntjes op de i.

Logisch

Als je denkt vanuit de klant wordt het zoveel helderder. Elke pagina heeft een eigen doel en inhoud. Als we die uitstippelen, wordt schrijven stukken gemakkelijker.

Flexibel

Sparren kan vóór of na jouw schrijven. Samen redigeren is ook een optie, zodat je naar huis gaat met bijna perfecte teksten en de wetenschap hoe het wél moet.

Motiverend

Helderheid is motiverend. Je kunt véél sneller beginnen, houdt vast aan je schrijfplan of geeft een veel betere briefing aan je webbouwer. Nu investeren is straks pure winst.

Bedrijfreportages
0
Communicatiebureaus
0
Vakbladen
0
Procent interesse
0
NIET ALLEEN DE TEKST MOET KLOPPEN.

HET TOTAALBEELD, DAT BEPAALT HET SUCCES

Wat gaan we doen?

In één dagdeel bepalen we je strategie en structuur voor je website. Een goede flow, originele USP’s, de basis voor je SEO-zoekwoorden en de verleidelijke details die het verschil gaan maken.

Met je actielijst en schetsen ga je zelf verder, of je instrueert je webbouwer. Zo houd jij de regie, wordt je profiel veel sterker dan je concurrenten en krijg je jouw bezoekers in beweging. Veel klanten twijfelen over zo’n sparsessie, maar na afloop zijn ze altijd zo opgelucht dat ze dit hebben gedaan.

planning? op afspraak.

Wat levert zo'n sparsessie op?

Rust in je hoofd

Focus op je klanten

En een veel betere communicatie met je eigen team

Omdat jij weet hoe je het wilt hebben, en waarom, kun je grote stappen nemen.
In één keer een goed concept. Daarna in één correctieronde bijschaven.
Dat scheelt jouw tijd, en je vormgever uren. Snel en goed gaat prima samen, als die basis er maar ligt.

Prijs? €545,- excl. BTW

Waarom bij mij?

Je huurt mij in omdat ik al jaren niets anders doe dan het mixen van marketing, psychologie, online verleiding en pure informatie.

Het schijnt dat ik goed ben in uitleggen. Pittig, dat wel. Hoog tempo. Geen blad voor de mond.

In mijn rugzak zit 25 jaar ervaring. Héél veel gesprekken met CEO’s en ondernemers. Dat merk je. Ik sta er soms zelf versteld van bij hoeveel bedrijven ik al een kijkje in de keuken heb mogen nemen. En je weet het: de beste ideeën zijn kruisbestuivingen uit compleet andere branches?!

Locatie: Burgum

Laten we sparren. Bijsturen. Of zelfs herschrijven In één dagdeel kun je een wereld van verschil maken

Reviews

Dit zeiden eerdere klanten:

"De tips om mijn verhaal nog meer mijn eigen stem te geven heb ik allemaal goed toe kunnen passen. Wat ik heel prettig vond, was dat na de oplevering van de tekst nog tijd voor contact was, zodat ik uiteindelijk mijn gestelde deadline met extra handigheidjes wist te halen. Resultaat: een tekst die staat als een huis, lekker leest én in minder dan de helft van de tijd die het me alleen zou hebben gekost."
Judith Bijdehand
Budgetcoach & Officemanager
"Wat is het fijn om met iemand als Meta te kunnen sparren. Als ervaren marketing adviseur kan ik mijn klanten altijd perfect helpen, maar bij mezelf zie ik het soms echt niet. Meta houdt je scherp en is heel betrokken. En haar teksten lopen altijd lekker."
Ankie Duis
dir/eigenaar @KMO Marketingadvies
"Ik heb zelf een marketingachtergrond, dus met de aantekeningen van deze dag kon ik zelf de teksten wel schrijven. Uiteindelijk bleek dat ook. De webbouwer was blij met mijn duidelijke wensenlijst."
Kees Noppert
CEO @Proset BV
Wat denk je ervan?

Zullen we er wat moois van maken?