Samen sparren

Wil je jouw website zelf optimaliseren maar weet je niet hoe?

Samen sparren is soms al voldoende

Weet je best dat jouw website niet optimaal is?

Wil je een nieuwe website maar weet je niet meer waar je moet beginnen?

Of heb je zelf teksten geschreven en wil je die optimaliseren voordat je ‘live’ gaat? 

In één dagdeel ‘Samen Sparren’ kunnen we inzoomen op je structuur en de verhaallijn uitzetten. Of we redigeren je eigen teksten. Of we nemen we je hele website door, waarbij ik laat zien hoe je alle inhoud logischer structureert en hoe je onderlinge verbanden legt waarmee de lezer makkelijk door surft. Bovendien geef ik je de aanzet voor je eigen teksten, maar dan een stuk sterker.

Na deze spar-sessie:

  • Optimaliseer je ‘gewoon’ zelf je inhoud én je teksten
  • Geef je de perfecte briefing aan je eigen webbouwer of bouw je zelf
  • En creëeer je een website die jou wél opdrachten en klanten oplevert

Wat gaan we doen in deze sessie?

Structuur

Op een locatie die we samen uitkiezen, pakken we de laptop erbij en surfen we door je hele site.

Koppen

Ik geef ik je suggesties om je zinnen, koppen en intro’s te herschrijven. Of we redigeren meteen je nieuwe teksten.

Sfeer

Ik leer je extra prikkels toevoegen, en hoe je zorgt voor herkenning. Zonder klik geen deal met je klant.

Details

Onderweg leg ik de vinger op alle ontbrekende elementen. Op onlogische stappen in je structuur. Op details die ik mis.

Helderheid

Ik help je om bij de kern te komen. Wat jij wilt zeggen, maar vooral: wat je lezer wil weten. Datgene wat voor jou zo gewoon is.

Kracht

En we bespreken wat jij kunt zeggen over jezelf zonder op te scheppen, maar wel met kracht.

Wat levert het op?

Ik heb ervaren dat ondernemers hier heel blij van worden. Dat het enorm helpt als je dit doet voordat je zelf gaat herschrijven. Of voordat jouw webbouwer een nieuw design gaat maken. Het geeft je een vliegende start!
Zo’n sparsessie kan ook, als je al maanden bezig bent geweest met je website, de ultieme middag zijn om af te ronden. De puntjes op de i, zodat je zeker weet dat je straks goed online staat.

Extra voordelig
Extra aantrekkelijk is dat je deze ochtend of middag ook met twee ondernemers samen mag boeken. Dan bespreken we dus twee websites, want een gedeelte van de verbeteringen zal voor beide sites toepasbaar zijn. De ander luistert mee, en na afloop kunnen jullie elkaars aantekeningen delen.

Het enige nadeel…
Dat is dat je na deze ochtend of middag nog wel zelf je aanpassingen moet doen. Je bent nog niet klaar. Maak je agenda dus ook vrij voor de dag na onze sessie en zorg dat je het meteen uitwerkt.
Nu zit alles nog vers in je hoofd!

Dit zeiden klanten die je voorgingen:

“Ik vond het vooral leuk dat je net zo enthousiast ben als ik.  Ook de vlotheid en creatief meedenken in het proces, daar heb ik veel aan gehad. Het was niet alleen mijn website, maar mijn hele marketing en profilering, ontzettend intensief maar ook leuk.” Indira Doerga

Foodcoach, ISM Doerga

“Met Meta heb ik mijn hele site doorgelopen, met de focus op mijn aanbodpagina’s. Het mooie was dat ik zelf ook meer moest gaan nadenken over wat ik precies bied. Dat werkte bijna louterend. Ik ben er heel blij mee.” Jolanda Jelsma

Mindfullnes trainer, Fundera

“Meta weet op een inspirerende, energieke manier de minpunten van je site aan te stippen en om te bouwen tot aantrekkelijke klantvriendelijke pagina’s die werken voor de klant en voor mij. Nu ben ik eindelijk blij met mijn website.” Jacoline Steegstra

Relatiemediator, De huwelijkstrainer

Prijs en opties

Het dagdeel ‘Samen Sparren’ bied ik aan voor € 450,- excl. BTW.
Je kunt ook samen met een andere ondernemer komen. Dan verdeel ik de aandacht en kunnen jullie de kosten delen: elk € 225,-

 

Met of zonder naslagwerk

Wil je na afloop van mij alle suggesties op papier? Dan reserveer ik extra tijd in mijn agenda en krijg je voor € 150 euro extra ook alle aantekeningen en schetsen door mij uitgewerkt, direct de dag na onze sparsessie.

 

Twijfels?

Of wil je juist alle teksten láten schrijven? Dan kun je het ook volledig uitbesteden aan mij. Dan doen we eerst een dagdeel intensieve intake, daarna maak ik het voor je af. Dat is pas luxe! Zie hiervoor ‘Teksten Uitbesteden

Bel of mail gerust even!

Dan bel ik je terug en kan ik je adviseren terwijl ik even met je meekijk naar jouw huidige website. Wel zo praktisch toch?!