Samen schrijven

Wil je mijn feedback en toch zelf de regie houden?

Samen schrijven via mails en Skype

Soms heb je niet alleen advies nodig, maar heb je ook even tijd nodig om dat advies te verwerken. Omdat je nog twijfelt over keuzes bijvoorbeeld, of omdat je gewoon rustig de tijd wilt nemen om de dingen goed te doen, en niet overhaast in één dag of week wilt beslissen.

Dan is het online traject iets voor je. Let op, niet afhaken nu!

Want dit is géén online cursus.
Ik heb géén besloten Facebook-groep,
géén Q&A-uurtjes
en géén duimpjes omhoog als je van les 1 naar les 2 gaat.

Je krijgt wel alle input online, via jouw eigen account op mijn leeromgeving. Vervolgens krijg je per tekst mijn persoonlijke feedback, met alle betrokkenheid waarmee ik bekend sta bij mijn klanten.

Hoe werkt het?

Online lezen

Mijn instructies voor jou staan online in 10 modules. Ja, daarvoor moet je wel een account aanmaken en het wachtwoord zelf onthouden.

Feedback verwerken

Ik kijk die module na. Ik herschrijf, stel vragen en kijk kritisch of jij jouw lezer per ongeluk op zijn of haar tenen bent gaan staan.

Voortgang boeken

In jouw tempo pak je de volgende module. De feedback komt altijd snel, meestal binnen 24 uur. Je zet zelf je teksten online, of geeft ze aan je webbouwer.

Tekst mailen

Elke module geeft een stuk uitleg, voorbeelden en dan een opdracht voor een deel van jouw pagina’s. Jij mailt je conceptteksten gewoon in Word naar mij toe.

Regie houden

Jij neemt over wat jou bevalt. En de rest negeer je. Zo ontstaat nieuwe tekst. Jouw basis, mijn feedback. Je bepaalt zelf in hoeverre je mijn raadgevingen volgt.

Overleg via Skype

Loop je vast? Dan hebben we Skype, gelukkig! Die gebruiken we ook bij de intake, als je dat wilt tenminste. Voor een superfijne aftrap!

Op afstand en toch persoonlijk

Dit traject is super handig als je ver weg woont. De eerste klanten die dit deden kwamen uit Limburg en België, terwijl ik zelf in Friesland woon. Werkt perfect.

Je eigen tempo

Sommige klanten loggen dagelijks in en zijn in 10 dagen klaar. Anderen doen er twee maanden over. Dat bepaal je zelf.

Met of zonder intake

Bij aanvang van module 1 bied ik je een Skype-sessie aan als intake.  Jij bent namelijk veel meer gemotiveerd als we eerst al even samen naar jouw huidige website kijken. En zo krijg ik een beter beeld van wat jij doet, zodat mijn feedback mooi aansluit.  Wil je niet wachten, omdat je bijvoorbeeld op zaterdagavond inschrijft en op zondag direct wilt beginnen, dan kan dat Skype-overleg ook altijd nog op een later tijdstip. Je kunt dit programma ook heel goed combineren met een middag live samen sparren, voor een echte kickstart!

Prijs en opties

Momenteel ben ik de modules volledig aan het vernieuwen. Ik geef je méér theorie, meer voorbeelden en in videofilmpjes laat ik je precies zien wat de blauwdruk is van mijn teksten, zodat je kunt kiezen of je wilt lezen of vooral wilt kijken voordat je je eigen huiswerk induikt. 

De prijs ligt nog niet vast, maar bel of mail gerust als je interesse hebt zodat ik je de meest actuele stand van zaken kan geven.  

Dit zeiden klanten die je voorgingen:

“Het meest waardevol vond ik het opmaken van de structuur van de website. Alleen een goede pagina tekst is niet genoeg. Meta doorziet snel hoe de website in elkaar zit en waar de structuur kan worden verbeterd. Het is vanaf het eerste contact duidelijk dat ze meer doet dan alleen de teksten.” Cynthia Zwart

Forensisch Onderzoeker, Forensicon

“Het grappige was dat het hele verhaal waar ik zo mee stoeide, eigenlijk heel snel zichtbaar werd. Daarna waren de teksten er ook zomaar, in mijn stijl, maar met een heleboel feedback van jou erin. Het was fijn dat ik zelf de regie had, en de investering vind ik achteraf een heel redelijk bedrag.” Driek de Wit

Werk- en stresscoach, Driek de Wit

“Ik zat gewoon te dicht op mijn aanbod waardoor ik steeds meer over het ‘hoe en wat’ ging schrijven in plaats van het gevoel en de emotie van de klant. Met Meta’s hulp kon ik mijn gedachten op een bij mij passende manier verwoorden. Ik merk dat de respons erop steeds groter wordt.” Nicky Beentjes

Feng Shui Business Coach , Vital Living

Twijfels?

Heb je twijfels? Wil je weten wat het alternatief is? Als je met mij wilt werken, heb ik nog twee andere opties voor je:

Je kunt ook live een dagdeel komen sparren. Dan laat ik je zien hoe jij de zwakke punten op je website wegwerkt en help ik je met de rode draad in je verhaal. Daarna doe je het schrijfwerk zelf. Lees meer over ‘samen sparren

Of je kunt mij inhuren als jouw tekstschrijver. Dan gaan we éérst samen sparren en werk ik vervolgens alle pagina’s voor je uit. Dat kan ook héél prettig zijn als je het al druk hebt!
Lees meer over ‘volledig uitbesteden

 

Nu boeken?

Dit programma wordt momenteel vernieuwd en op mijn eigen platform gezet. Ik ga Cursus met Pit lanceren op 1 januari  2018 en wil half december alvast een voorproefje geven met de geactualiseerde gratis vierdaagse.  Schrijf je in via mijn nieuwsbrief of volg me op Facebook, dan weet je zeker dat je een seintje krijgt al alles weer picobello draait. Even overleggen kan natuurlijk altijd, ook als je twijfelt over de aankoop van dit pakket: bel of mail .