Over mij

Meta Groot Antink; de coachende tekstschrijver

Wil je met mij in zee, dan is het handig dat je even iets meer weet over mij. Ik ben namelijk tekstschrijver, maar geen gewone. Ik werk uitsluitend aan teksten voor websites.
Geen folders, geen persberichten, geen interviews.

Ik werk ook bijna alleen maar met eenmansbedrijven. Vaak met trainers of coaches.

Op de één of andere manier trek ik ondernemers die niet al teveel ‘gedoe’ willen op hun website. Ze willen wel aan marketing doen, maar niet ten koste van alles. En zeker niet met een schreeuwerige website.

Toen ik nog in loondienst zat, ooit, werkte ik ook voor klanten die het al gauw goed vonden. Ze waren nooit lastig, maar ze waren ook nooit enthousiast.

Zo’n ‘wel goed’, is voor mij niet goed genoeg. Ik wil dingen maken die écht bij jou passen, waar jij zo van gaat stralen dat liefst elke lezer meteen met je in zee wil, omdat elk woord klopt, de hele sfeer klopt. 

Zelf ben ik enthousiast. Ik duik er helemaal in en doe ook slechts een klant tegelijk. Dat levert tijdsdruk op, maar dát vind ik nou wel weer prettig. Ik ben opgeleid als journalist en genoot toen al meer van het commerciële meedenken dan het harde nieuwsjagen. Geen schandalen blootleggen, maar het boven water halen van de kwaliteiten van een onderneming, dat doe ik het liefst.  

En privé?

Ik werk vanuit Friesland, waar ik woon met man, zoon van 14 jaar, drie paarden en twee honden. Een rustig thuiskantoor als tegenhanger voor mijn hoofd vol ideeën.

Klanten ontmoet ik door het hele land. Bij jou op kantoor, of in een vergaderruimte in bijvoorbeeld Hoorn, Zwolle, Apeldoorn of Burgum. Liefst zo noordelijk mogelijk, maar dat neemt niet weg dat de klanten tegenwoordig ook van beneden de rivieren komen, uit Limburg en zelfs uit België.

In mijn vrije tijd zadel ik een paard. Speel ik tennis. En lees ik (heel veel!) marketingboeken.

Meta in 1 minuut 30 seconden:

Meer weten?

Mijn aanbod staat natuurlijk verderop op deze website, maar dat had je misschien al gezien.

Wil je gratis voorproeven, dan heb ik een aantal weggevers voor je op deze pagina.

En wil je even overleggen of weten wanneer ik tijd heb voor jouw website? Neem dan contact op, ik reageer zodra ik kan. Tot later!