fbpx

Over mij

Meta Groot Antink; websitecoach en copywriter

Wil je met mij in zee, dan is het handig dat je even iets meer weet over mij.

Ik ben namelijk tekstschrijver, maar geen gewone. Ik werk uitsluitend aan teksten voor websites. Denk marketingtechnisch in de volle breedte met je mee voordat ik ga schrijven. En als ik eenmaal schrijf, is het smeuïg zonder dat jij hoeft op te scheppen.

Ik doe geen folders, geen persberichten, geen interviews.

Ik werk met eenmansbedrijven én industriële productiebedrijven, zolang jij als CEO of ondernemer maar bezield bent van je vak.
En:
Ik werk projectmatig. Eén groot project per 14 dagen. Dag één plannen we samen. De dag van de deadline is ook echt alles klaar. Die tijdsdruk geeft mij vleugels, en jou rust.

Moeder, vrouw en paardenmeisje

Ik werk vanuit Friesland, waar ik woon met man, zoon van bijna 15 jaar, drie paarden en twee honden. Hier heb ik een rustig kantoor aan huis, als tegenhanger voor mijn hoofd vol ideeën.

Klanten ontmoet ik door het hele land. Het liefst in flexkantoor zonder afleiding, bijvoorbeeld Hoorn, Zwolle, Apeldoorn of Burgum.

In mijn vrije tijd zadel ik graag een van mijn eigen paarden. Lees ik (heel veel!) marketingboeken. En zit ik met een glas wijn bij het houtvuur, want met twee ondernemers in één huis valt er altijd wel een strategie bij te sturen.

Meta op video in 90 seconden:

Meer weten?

Mijn aanbod staat natuurlijk verderop op deze website, maar dat had je misschien al gezien.

Wil je gratis voorproeven, dan heb ik een aantal weggevers voor je op de pagina gratis

En wil je even overleggen of weten wanneer ik tijd heb voor jouw website? Neem dan contact op, ik reageer zodra ik kan. Tot later!