Online cursus

Voor doe-het-zelf-schrijvers

Her Schrijf je eigen website

Sommige ondernemers willen het zelf doen. Eigen tempo, eigen tijd. Omdat het schrijven helpt om inzicht te krijgen in wat je wilt. Met lage kosten. En al schrijvende train je jezelf als marketeer, ook voor al je toekomstige teksten.

9 Modules. Veel voorbeelden.
Direct toegankelijk.
Wekelijks een reminder per mail.

k

1: Start

Doorbreek je twijfels en writer’s block en ga door.

2: Scan

Maak je oude en nieuwe teksten super scanbaar.

g

3: Schep

Maak je bedrijf onvergelijkbaar door z’n eigen sfeer.

4: Filter

Zet alles in het ritme voor een logische leesvolgorde.

5: Formuleer

Gebruik precies de goede woorden voor je aanbod.

6: Raak

Speel met emoties en raak de juiste snaar van je lezer.

7: Weet

En vertel wat de échte kracht is van jouw bedrijf.

8: Verwarm

Zet je lezer in de actie-modus

9: Schrap

‘Cut the crapp’ en alle clichés en je site gaat scoren!

Modules

maanden toegang

bronnen

dagen voorbereiding

Hoe het werkt

Schrijven begint met snappen. Inzien hoe het brein van jouw lezer werkt. Daarna inzien waar jouw huidige teksten nog kansen laten liggen. En dan schrappen en schrijven om te zorgen voor die teksten, opbouw en triggers waardoor jouw lezer straks wél in actie komt tijdens het bekijken van jouw website. Deze cursus is voor ondernemers die meer willen halen uit hun website, en dat vooral wel zelf willen doen.

Waar je het voor doet

Negen modules staan er klaar. Met uitleg en praktische voorbeelden omdat ik weet waar je vastloopt… en die voorbeelden slepen je er doorheen.

Doe het in je vakantie. Maak er een projectweek van. Of smeer het uit over komend kwartaal. Elke vrijdag bijvoorbeeld. Ik stuur iedereen sowieso elke week een mailtje. Zodat je niet vergeet dat je een doel voor ogen hebt. Meer Pit, meer klanten! 

Wat het je gaat brengen…

Ik leer je slimmigheden. Wat werkt voor een website, ga je ook toepassen in je andere marketingteksten.
Je bent voortaan ultra-vriendelijk.
Je durft je lezers dat duwtje in de rug te geven.
En je opbouw is zo moeiteloos dat je lezers doorlezen, of je nu je website weer een keer aanpast of dat je een e-mailserie maakt. Een jaar lang toegang tot de cursus schept een zee van mogelijkheden. Pak jij ze?

Getest en goedgekeurd: 

Wat voelde ik me betrapt bij het lezen van sommige modules.... dit doe ik ook. Veel sfeer, maar ook veel te veel woorden. Ik was vooral zoekende hoe de tekst van de homepage te schrijven. Dat is nu een mooie balans geworden tussen inspirerende inhoud en toegankelijke spreektaal. De modules gaen me die zet in de juiste richting. Je bent m’n online held Meta, dank!

Daphne van den Boogaard, celebrant en ceremoniespreker @levensceremonie

Bericht van Schiermonnikoog: blij dat ik dit nu in de vakantie kan doen. Het stormt hier flink, zowel buiten als binnen in mijn hoofd. Vooral dat aanbod maken vond ik best lastig. Ik raakte een beetje verstrikt in ‘problemen zoeken”. Dat heb ik toen losgelaten en me vooral gericht op die andere optie: dat verlangen van mijn cliënt. Toen ging het weer! Het is nu een veel concreter aanbod geworden. Dank!!.

Brechtje Schoofs, Massagetherapeut @ 4 Dimensionele Massage

In mijn eentje kwam ik er niet uit en uiteindelijk werd het na een telefoontje met jou zelfs het online programma, terwijl ik best een hekel heb aan al die online cursussen. Het grappige was dat het hele verhaal waar ik zo mee stoeide, eigenlijk heel snel zichtbaar werd. Daarna waren de teksten er ook zomaar. Het was fijn dat ik zelf de regie had, en de investering vind ik achteraf een heel redelijk bedrag. Ik heb nu helder waar ik voor sta en waarin ik me onderscheid, en ik kan het ook verwoorden. Dat geeft rust, ik hoef niet meer te switchen voorlopig. Heerlijk.

Driek de Wit, Loopbaan- en stresscoach @Roermond

Stap voor stap pas je steeds details aan. Creëer je compleet nieuwe pagina’s. En gaan steeds meer klanten reageren…

LIEVER SPARREN? Overleggen mag altijd: