Online cursus

Voor doe-het-zelf-schrijvers

Her Schrijf je eigen website

Ik had ‘m gemaakt, deze cursus, maar promootte het nooit. Omdat ik te druk ben met mijn live klanten en dat ook veel liever doe. Maar dit? Dit was te waardevol om te laten verstoffen. Dus bied ik je nu deze aan voor € 47,-. Als bijna gratis weggever. Kennismaking. Of alles wat je nodig hebt!

9 Modules om je website mee te verbeteren.
Leren denken én schrijven
als een copywriter.

k

1: Start

Doorbreek je twijfels en writer’s block en ga door.

2: Scan

Maak je oude en nieuwe teksten super scanbaar.
g

3: Schep

Maak je bedrijf onvergelijkbaar door z’n eigen sfeer.

4: Filter

Zet alles in het ritme voor een logische leesvolgorde.

5: Formuleer

Gebruik precies de goede woorden voor je aanbod.

6: Raak

Speel met emoties en raak de juiste snaar van je lezer.

7: Weet

En vertel wat de échte kracht is van jouw bedrijf.

8: Verwarm

Zet je lezer in de actie-modus

9: Schrap

‘Cut the crapp’ en alle clichés en je site gaat scoren!

Modules

maanden toegang

bronnen

dagen voorbereiding

Hoe het werkt

Schrijven begint met snappen. Inzien hoe het brein van jouw lezer werkt. Daarna inzien waar jouw huidige teksten nog kansen laten liggen.

Als je dat hebt, is het ineens veel gemakkelijker om de goede dingen te zeggen en te schrijven.

En uiteraard geef ik je in deze cursus de triggers waardoor je ervoor zorgt dat jouw lezer wél in actie komt, en niet met dat standaard zinnetje over ‘bel of  mail voor meer informatie…’

Waar je het voor doet

Negen modules staan er klaar. Met uitleg en praktische voorbeelden omdat ik weet waar je vastloopt… en die voorbeelden slepen je er doorheen.

Doe het in je vakantie. Maak er een projectweek van. Of smeer het uit over komend kwartaal. Elke vrijdag bijvoorbeeld. Ik stuur iedereen sowieso elke week een mailtje. Zodat je niet vergeet dat je een doel voor ogen hebt. Meer Pit, meer klanten!

Wat het je gaat brengen…

Ik leer je slimmigheden. Want wat werkt voor een website, ga je ook toepassen in je andere marketingteksten.
Je bent voortaan ultra-vriendelijk.
Je durft je lezers dat duwtje in de rug te geven.
En je opbouw is zo moeiteloos dat je lezers doorlezen, graag zelfs!

Aan het eind ken jij je oude teksten niet meer terug en trek je de leukste klanten  aan. Schijnbaar ‘ineens’. Maar wij weten wel beter. Pak jij die kans?

Getest en goedgekeurd:

"Wat ben je toch een schat! Ik moest zó lachen; het was nl precies waar ik al weken mee liep en waarvan ik vond dat het véél meer moest zoals jij dat hier feilloos beschrijft. Ik moet echt keuzes maken in wel/geen banner, hoe de pagina's in te delen etc. Er zijn behoorlijk veel mogelijkheden (die ik natuurlijk ook allemaal leuk vind 😂 ). Lieve Meta, dank je wel voor je (h)eerlijke kritische blik op mijn site. Ik ben er echt blij mee!! Het geeft me een super stimulerende motivatie om dóór te gaan.”

Carry

"Wat voelde ik me betrapt bij het lezen van sommige modules.... dit doe ik ook. Veel sfeer, maar ook veel te veel woorden. Ik was vooral zoekende hoe de tekst van de homepage te schrijven. Dat is nu een mooie balans geworden tussen inspirerende inhoud en toegankelijke spreektaal. De modules gaen me die zet in de juiste richting. Je bent m’n online held Meta, dank!

Daphne 

''Ik heb je commentaar net even vluchtig doorgefladderd, hier kan ik zeker wat mee! Een aantal dingen die onder water al klaar stonden zaten hier en daar al in deze richting, maar kunnen nu nog scherper. Nogmaals dank voor je input. Echt een kadootje!''

Hilde

"Bericht van Schiermonnikoog: blij dat ik dit nu in de vakantie kan doen. Het stormt hier flink, zowel buiten als binnen in mijn hoofd. Vooral dat aanbod maken vond ik best lastig. Ik raakte een beetje verstrikt in ‘problemen zoeken”. Dat heb ik toen losgelaten en me vooral gericht op die andere optie: dat verlangen van mijn cliënt. Toen ging het weer! Het is nu een veel concreter aanbod geworden. Dank!!"

Brechtje 

In mijn eentje kwam ik er niet uit en uiteindelijk werd het na een telefoontje met jou zelfs het online programma, terwijl ik best een hekel heb aan al die online cursussen. Het grappige was dat het hele verhaal waar ik zo mee stoeide, eigenlijk heel snel zichtbaar werd. Daarna waren de teksten er ook zomaar. Het was fijn dat ik zelf de regie had, en de investering vind ik achteraf een heel redelijk bedrag. Ik heb nu helder waar ik voor sta en waarin ik me onderscheid, en ik kan het ook verwoorden. Dat geeft rust, ik hoef niet meer te switchen voorlopig. Heerlijk.

Driek 
Stap voor stap pas je steeds details aan. Creëer je compleet nieuwe pagina’s. En gaan steeds meer klanten reageren…

Voor als je toch wilt overleggen: 

Of als je de funnel-cursus zoekt: KOO