Meer Pit,
Meer klanten

Laat je pagina door mij redigeren en creëer zo je blauwdruk voor al je andere salespages.

Dit lijkt me een no-brainer 🙂

€ 137,- excl btw 
*Alleen geldig voor deelnemers van de Make-over ‘Meer PIT, meer Klanten’

Jouw tekst verbeterd voor een prikkie

Normaal gesproken krijg je niet snel de kans om een copywriter in te huren voor dit bedrag. Je zult het zelf  moeten doen. Misschien heb je nog wel een training gekocht. Een goed webinar gevolgd. En heb je menig boek over marketing skills gelezen. Maar toch… Zelf schrijven is lastiger. Zelfs voor de profs en vooral als het om je eigen product. 

Hoe luxe is het dan om mij even mee te laten kijken? Dan weet je tenminste zeker dat je niet echt een basiselement volkomen weg laat. Je kunt testen of het helder is, allemaal in één keer, toch wel essentieel voor je webpagina’s. En je hoort of je tekst aanslaat, of het smeuïg is en hoe je het smeuïger kunt maken.

Na één of twee pagina’s schrijven ben je behoorlijk bedrijfsblind.

Dat gaat weer over, en iedereen heeft het.

 

Wat krijg je?

^

Goede koppen

^

Een helder intro

^

Krachtige USP's

^

Meer emotie

^

Overtuigende trucs

^

Lekker lopende zinnen

pagina

woorden maximaal

Kies zelf welke pagina je naar mij toe mailt. Zorg ervoor dat je wel een goed concept hebt. Bouw het op. Begin met je klant, schets zijn probleem en jouw oplossing en wees concreet. Details. Emoties. Citaten. Wat jij erin stopt, maak ik mooier. Wat jij weglaat, vul ik aan voor zover mogelijk. Dit is je privéles online. 

“Ik moest vreselijk lachen om je brutaliteit. Maar je hebt gelijk: zo had deze tekst moeten zijn”.

Chamin Hardeman

Over mij

Ik ben Meta Groot Antink. Geboren als schrijver. Opgeleid als journalist. En vervolgens mijn hart verloren aan de marketing en het optimaliseren van websites. Mijn doel is altijd het verhogen van de conversie: zoveel mogelijk kopers halen uit de kijkers die jouw website bezoeken.

Goede inhoud op je website is altijd het begin. Als je de kijkers laat lopen, hebben SEO-campagnes en advertenties geen zin. Beter 100 bezoekers  en 1 beller dan 1000 bezoekers en 2 bellers. Dan gaat er wat mis. 

Is je tekst het probleem? Dan los ik het voor je op. Deze privéles is je begin. Nu starten? Ik zie je mail!

Meta

Andere producten:  

Gratis

Korte online cursus

Advies en structuur

Alles uitbesteden

Maandelijks nieuwe kennis en marketingtips

Binnenkort live:

Platform met Pit wordt mijn nieuwe dienst waarmee ik ondernemers elke maand blijf prikkelen, motiveren en leren hoe je optimaliseert: website, marketingteksten,  titels, advertenties en zelfs de gesprekken met je klanten! 

Genoeg gepraat?

Schrijf je in, reken af en upload je huidige URL of je pagina in Word.
Je zult versteld staan van wat kan maken van jouw tekst!