Zelf je marketingteksten schrijven?

Met dit systeem maak jij
je eigen funnel

Voor tekst en méér:

Welkom bij KOO!

Als je mij volgt, weet je vast dat ik nóg een bedrijf heb. Samen met een businesscoach, een funnelspecialist en een social media bureau ontwikkelde ik het platform KOO: Kickstart Online Ondernemen. Dat is een doe-het-zelf-programma waarmee ondernemers zelf onze vier vakgebieden aan elkaar kunnen smeden: eerst dat aanbod nog veel aantrekkelijker maken, dan presenteren in super mooie teksten, klant warmhouden via enthousiaste opvolgmails waarin wel degelijk een rode draad zit en dan: verkopen, terwijl je marketing grotendeels geautomatiseerd zorgt voor continue verse aanvoer.

Dat was het idee...

Maar in de praktijk bleek het knap lastig om voor een gezamenlijk bedrijf allerlei spontane en goede dingen te organiseren, terwijl we ook onze eigen toko hadden en de agenda’s na Corona weer vol stroomden. Toen hebben we een beslissing genomen. Dat geweldige platform bieden we nog steeds. We hebben alleen die vele webinars, 24/7 service en vele promoties eruit gehaald. Daardoor loopt het programma zonder ons en konden we de prijs fors verlagen… 

“ Dus dit is je kans voor een Funnel met Pit 🙂 "

Voor wie meer wil en meer kán

De tekst én de techniek

In dit doe-het-zelf programma is het grote verschil dat je meer gaat doen dan alleen denken en schrijven als een copywriter. Wees niet bang: er zit een flinke module van mij in en je leert er je weggever schrijven, je inschrijf- en bedankpagina’s, fijne opvolgmailtjes en die mooie salespagina met je aanbod. Maar voordat je los gaat op die teksten, kun je met de module van Jolanda Wicherson de diepte in. Zit je echt ‘op’ je ideale klant? Biedt dit jou genoeg kansen?

Bovendien kun je het technische deel zelf doen. Ronald Jagt laat je in een pittig blok vol video’s zien op welke knoppen je drukt om in Active Campaign alles ook geautomatiseerd klaar te zetten. Inclusief de betaalknop, en de doorstroom naar je ‘gewone’ nieuwsbrief. En van Laura van The Social Project leer je hoe je een 3-traps systeem maakt van je advertenties op Facebook en Instagram. Ook met uitlegvideo’s zodat je over haar schouder meekijkt wat ze doet.

Reviews

Deze ondernemers gingen je voor

''Dank zij jullie om aan pre-sale te doen voor mijn boek: reserveringen stromen binnen. FBpost met win-actie gaat viraal. Nu als een dolle lessen van Laura afmaken over Facebook, website updaten met input van Meta en alles meer automatiseren mbv Ronald. Ik zit helemaal in de flow! #startbeforeyourready
Lieke
"Ik deed mee om de plannen die ik had om het digitale deel van mijn praktijk nu eens echt op te pakken. De oefen sessie met ZOOM, erg leuk en leerzaam, de blauwdruk voor de blogs waren zeker waardevol."
Marjan
“Vanmorgen mijn eerste live video gestart. Ik deel het graag met jullie. Ik ervaar een nieuwe boost in mijn carrière als beeldend kunstenaar. Deze challenge valt samen met de wens online meer zichtbaar te zijn en ook onlineverkoop te stimuleren. Dankbaar voor de support!"
Erna

Aan het einde van het programma:

HEB JE je AANBOD GEOPTIMALISEERD EN GECONCRETISEERD, DUS ZOWEL JE BETAALDE DIENST ALS JE WEGGEVER.

HEB JE een salespage en mails die enthOUSIAST INSPELEN OP EMOTIES ZODAT ZE OOK TOT VERKOOP LEIDEN

Doorzie je de techniek, ZODAT JE OP ZIJN MINST JOUW TECHNISCHE MAN DE opbouw en content KAN BRIEFEN (of je bent al klaar)

Draai je JE EIGEN FACEBOOK CAMPAGNE OM MEER INSCHRIJVINGEN OP JE WEGGEVER TE KRIJGEN… EINDELIJK DAT GROTE PUBLIEK!

Reviews

Dan voel jij je net zo als Yolanda:

''Naar aanleiding van het webinar heb ik een fysieke workshop omgewerkt naar online. Vorige week al aanmeldingen binnen uit een eigen ondernemersnetwerk! Ga dus flink experimenteren en hen helpen. Super veel zin in."
Yolanda

Dus zeg het maar...

Tuig jij je eigen marketingmachine op? Of wil je toch alleen de online cursus voor je website?