Niet alleen wát maar ook hoe? 

In de Pdf benoem ik de vijf punten die je kunt verbeteren. Reuze handig als je dit kunt bespreken met je webbouwer of het kunt doorschuiven naar je team.

Maar misschien ben jij een doe-het-zelf-marketeer in je onderneming. En wil je dit soort dingen gewoon zelf kunnen. Speciaal voor jou heb ik die vijf tips uitgewerkt in een ‘how to’. Ik geef je toegang tot vijf lessen uit mijn online omgeving die je uitleggen HOE DAN? Heerlijk praktisch en snel naar je resultaat!

Scroll om meer te weten

Vijf dagen in je eigen tempo, of gewoon aankomende week
*Zodra je betaalt krijg je de inlog en staan alle lessen voor je open maar ik stuur je vijf keer een losse mail ter herinnering.

Wat schiet je daarmee op?

^

Je bent beter vindbaar

^

Je valt op door je vriendelijkheid

^

Je komt krachtiger over

^

Je krijgt meer reacties

^

Je website voelt logisch voor je bezoeker

^

Meer bezoekers, meer klanten

“Ik moest vreselijk lachen om je brutaliteit. Maar je hebt gelijk: zo had deze tekst moeten zijn”.

Chamin Hardeman

Over mij

Ik ben Meta Groot Antink. Geboren als schrijver. Opgeleid als journalist. En vervolgens mijn hart verloren aan de marketing en het optimaliseren van websites. Mijn doel is altijd het verhogen van de conversie: zoveel mogelijk kopers halen uit de kijkers die jouw website bezoeken.

Goede inhoud op je website is altijd het begin. Als je de kijkers laat lopen, hebben SEO-campagnes en advertenties geen zin. Beter 100 bezoekers  en 1 beller dan 1000 bezoekers en 2 bellers. Dan gaat er wat mis. 

Is je tekst het probleem? Dan los ik het voor je op. Deze privéles is je begin. Nu starten? Ik zie je mail!

Meta

Aan de gang?

Schrijf je in, reken af en ontvang direct je inlog om naar je lessen te gaan.